Keystone logo
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Invoering

New Jersey City University biedt een diverse populatie studenten een uitstekende opleiding.

De universiteit zet zich in voor de verbetering van de educatieve, intellectuele, culturele, sociaaleconomische en fysieke omgeving van de omliggende stedelijke regio en daarbuiten. NJCU, opgericht in 1927 als een opleidingsschool voor leraren, is tegenwoordig een van de meest uitgebreide universiteiten in de staat. Gelegen in Jersey City, New Jersey, een van de meest diverse steden in het land, en op slechts enkele minuten van New York City, bieden NJCU's College of Arts and Sciences, Education, Professional Studies en School of Business 47 undergraduate-opleidingen en 30 afgestudeerde programma's, inclusief opkomende en interdisciplinaire gebieden.

NJCU-studenten doen rigoureuze toegepaste leerervaringen, waaronder mogelijkheden om in het buitenland te studeren en coöperatieve onderwijsstages. NJCU exploiteert twee extra campuslocaties: NJCU School of Business in Harbourside Plaza 2 in het financiële district van Jersey City en NJCU in Brookdale in Wall Township in Monmouth County. Daarnaast opent NJCU binnenkort een campuslocatie in Fort Monmouth, New Jersey.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Waarom NJCU?

Ga naar binnen om te leren, verlaat om te dienen

Uw nalatenschap is onze passie.

 • Meest betaalbare instelling in de staat New Jersey
 • Gelegen in de meest diverse stad van het land en op enkele minuten van de grootste (New York City)
 • Top 10 'Beste steden voor recent afgestudeerden'
 • Kleine klas, grote verbindingen
 • Uitdagende en gerenommeerde opleidingen
 • Levendig studentenleven

Mission Statement

New Jersey City University (NJCU) biedt een diverse bevolking met een uitstekende opleiding. De universiteit zet zich in voor de verbetering van de educatieve, intellectuele, culturele, sociaaleconomische en fysieke omgeving van de omliggende stedelijke regio en daarbuiten.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Geschiedenis van NJCU

Hoewel de New Jersey City University door de geschiedenis heen vast heeft gehouden aan de grondbeginselen van toegang en uitmuntendheid, is het in de loop der jaren gegroeid en geëvolueerd om de instelling te worden van de grote kans die het vandaag is.

Gecharterd in 1927, wat nu de New Jersey City University werd in 1929 geopend als de New Jersey State Normal School in Jersey City. Het werd omgedoopt tot New Jersey State Teachers College in Jersey City in 1935 en Jersey City State College in 1958 voordat het zijn huidige status en naam in 1998 aannam.

Graden en disciplines evolueren

NJCU begon zijn geschiedenis als de enige lerarenopleiding van het land met een driejarig programma. In een enkel gebouw op 10 hectare langs de toenmalige Hudson Boulevard, gaf het les aan 330 vrouwen en één man, van wie de meesten inwoners van Hudson County waren. In 1958 kreeg de school toestemming om de Bachelor of Arts-graad toe te kennen, en het jaar daarop werd een MA in het onderwijs toegevoegd. In 1962 werd het een van de weinige hogescholen in de Verenigde Staten met een demonstratieschool voor speciaal onderwijs toen het begon met het beheer van de A. Harry Moore School, waarmee het officieel fuseerde in 1963. In 1968 ontwikkelde Jersey City State College een liberale school. kunst programma.

In 1998 keurde de New Jersey Commission on Higher Education het verzoek van de school om de status van universiteit en een naamswijziging naar New Jersey City University , en de instelling werd geherstructureerd om het volgende te omvatten:

 • Het College of Arts and Sciences, in 2006 gewijd als het William J.Maxwell College of Arts and Sciences ter ere van de alumnus uit 1958, emeritus-president en vooraanstaand hoogleraar geschiedenis en onderwijs
 • The College of Education, in 2007 opgedragen als het Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education ter ere van de alumna, leraar, theoloog en humanitair van 1937
 • Het College of Professional Studies

Verbeterde omgevingen

Sinds de oprichting heeft de instelling die nu bekend staat als NJCU de studentenervaring consequent verhoogd met de toevoeging van ultramoderne campusfaciliteiten, waaronder:

 • De eerste slaapzaal, Vodra Hall (1963)
 • De Forrest A. Irwin Library (1968), die in 2000 opnieuw werd ingewijd als de Congressman Frank J. Guarini Library
 • The Student Union Building (1976), in 1985 gewijd als het Michael B. Gilligan Student Union Building
 • The Athletic and Fitness Centre (1994), in 2005 opgedragen als het John J. Moore Athletics and Fitness Centre ter ere van de alumnus van 1956 en de voorzitter van de Raad van Toezicht 1989-2005
 • Een nieuw Visual Arts-gebouw van twee verdiepingen met een beeldentuin met een werk van de internationaal bekende kunstenaar Maya Lin (2003)
 • De door Michael Graves ontworpen George Karnoutsos Arts and Sciences Hall, genoemd ter ere van de alumnus uit 1955 en de gepensioneerde professor in de filosofie die $ 2,5 miljoen aan de universiteit schonk (2006)

Met elke stap in zijn legendarische geschiedenis is NJCU geëvolueerd van een school voor buurtbewoners naar een school die studenten verwelkomt uit heel New Jersey en de Verenigde Staten en uit landen over de hele wereld. Omdat de NJCU-gemeenschap rijkelijk divers is geworden, hebben ook de opties van instellingen naast de campus, die nu 27 gebouwen op 51,46 hectare omvat.

In 2002 lanceerden NJCU en Brookdale Community College in Wall, New Jersey, een "Communiversity‚Äù-partnerschap om bachelor- en masteropleidingsprogramma's aan te bieden voor inwoners van centraal en zuidelijk New Jersey, en in 2007 opende NJCU zijn faciliteit aan de havenzijde voor afgestudeerden. programma's in het financiële district van Jersey City.

In september 2015 opende de NJCU School of Business, een ultramoderne, op maat ontworpen faciliteit op Harbourside Plaza 2 direct aan de waterkant, grenzend aan het Exchange Place PATH-station en op een steenworp afstand van het lightrailstation op Hudson Straat. De faciliteit met twee verdiepingen beschikt over 18 instructieruimtes, twee datascience-centra, een gesimuleerde handelsvloer, een auditorium, kantoren, studieruimtes, een studentenlounge en een groot conferentiecentrum aan het water met een prachtig uitzicht op Lower Manhattan.

Hoewel de NJCU-gemeenschap onze gedeelde geschiedenis koestert, is het slechts een deel van ons verhaal. We nodigen je uit om onze levendige sfeer te bezoeken en te ervaren, onze vele uitstekende academische programma's te verkennen, onze uitstekende mensen te ontmoeten. We zijn trots op onze geschiedenis, maar we zijn nog enthousiaster over wat de toekomst in petto heeft. We hopen dat u zich bij ons aansluit voor de komende hoofdstukken.

141895_pexels-photo-1438072.jpeg

Sta in het middelpunt van alles in Jersey City

Centrum van Jersey City

Het centrum van Jersey City is de thuisbasis van "Wall Street West", een bloeiende financiële wijk, en de locatie van de nieuwe 70.000 vierkante meter grote NJCU School of Business in Harbourside. De binnenstad biedt eindeloze mogelijkheden voor stages en banen en is gevuld met galerijen, theaters, restaurants en winkels.

Ontdek verborgen schatten

Jersey City, de op een na grootste stad van de staat, heeft veel te bieden: drukke straten in de stad, buurtwijken, hectares groen en historische monumenten. Bij NJCU begrijpen we dat een nieuwe omgeving en de eisen van het studentenleven soms overweldigend kunnen zijn. We zijn er trots op de schatten van de stad te delen en streven ernaar om elke student zich welkom te laten voelen in hun thuis weg van huis.

Globale stad

Met een van de meest diverse bevolkingsgroepen van het land, is Jersey City echt een wereldwijd wandtapijt, rijk aan erfgoed. De buurten herbergen onder meer gemeenschappen van volkeren van Italiaanse, Cubaanse, Filippijnse, Poolse, Joodse, Indiase, Ierse, Puerto Ricaanse, Dominicaanse, Afrikaanse, Arabische en Aziatische afkomst. Deze culturele en etnische rijkdom maakt Jersey City tot zo'n opwindende plek om te wonen, leren en groeien.

Toegang tot NYC

NJCU is gunstig gelegen op slechts enkele minuten van New York City en biedt studenten toegang tot het financiële kapitaal van de wereld en alles wat het te bieden heeft, waaronder het beste op het gebied van visuele en podiumkunsten, gerenommeerde musea, sport- en culturele evenementen, en ongeëvenaarde werkgelegenheid. Het openbaar vervoer is direct beschikbaar vanaf de campus naar het hart van New York City.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Vragen