Keystone logo
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Invoering

NEIU bij NEIU je passie tot leven.

Northeastern Illinois University is een van de meest diverse universiteiten in de Verenigde Staten met een gastvrije gemeenschap van meer dan 7.000 studenten. In kleine klassen werk je nauw samen met onze uitstekende faculteit, die je helpt ideeën te ontdekken en te ontwikkelen die de toekomst vorm zullen geven. Je leert kritisch te denken, je aan te passen aan veranderingen, problemen op te lossen en een leider te worden in het door jou gekozen vakgebied - kwaliteiten die werkgevers verlangen.

134919_AA-honors-students-11.jpg

Northeastern's 67 hectare grote hoofdcampus bevindt zich in een veilige woongemeenschap aan de noordwestkant van Chicago, Illinois.

Als een van 's werelds grootste steden is Chicago een belangrijke locatie voor zaken, technologie, kunst, eten, architectuur en sport.

134922_download-9.jpg

De diversiteit van Chicago komt tot uiting in de winkels en restaurants die op loopafstand van NEIU waardoor je nooit ver weg zult zijn van het eten en andere spullen die je thuis gewend bent. Northeastern biedt studenten het beste van twee werelden: toegang tot alles wat Chicago te bieden heeft en een toevluchtsoord weg van de drukte.

Onze universiteit in één oogopslag

140592_about_graphicsFall20-02.png

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Chicago

    5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625, 60625, Chicago

Vragen