Keystone logo
Next Education Group MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, VK
Next Education Group

MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, VK

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5.445

Blended

Invoering

Katapulteer uw carrière in de internationale financiële wereld met ons programma, afkomstig uit het financiële hart van Londen. Deze MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, UK-cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de internationale financiële gemeenschap en de carrièrevooruitzichten internationaal te verbeteren. Dompel jezelf onder in de mondiale bank- en financiële sector. Ontdek wereldwijde financiële systemen, risicobeheer en naleving van de regelgeving. Verkrijg de expertise om uit te blinken in internationale financiën.

Wat is er gaande?

De jaren 2020 zijn het digitale decennium en de dingen veranderen razendsnel! Deskundigen voorspellen dat de banksector de komende jaren zal worden ontwricht en exponentieel zal veranderen.

Ben jij klaar voor deze verandering?

Het banklandschap verandert snel door de digitale disruptie. De toekomst van het bankwezen kan er heel anders uitzien dan wat we vandaag de dag kennen. Verbeter uzelf met een branchespecifieke kwalificatie van het centrum van het mondiale bankieren, de stad Londen, die u zal resetten om te gedijen in de veranderende tijden.

Deze cursus is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de internationale financiële gemeenschap en hun carrièrevooruitzichten binnen of buiten hun werkplek te verbeteren. Afkomstig uit de City of London, ervaar je in deze cursus de mondiale omgeving van de bank- en financiële sector. Je wordt getraind in het gebruik van Bloomberg en wordt onderdeel van de mondiale elite van financiële professionals die het platform gebruiken voor commercieel en investeringsbankieren, internationale bedrijfsfinanciering, financiële derivaten en risicobeheer, evenals financiële regelgeving en compliance. Je studeert hetzelfde programma dat wordt aangeboden aan de universiteit in Londen, ongeacht waar je woont.

leerplan

Over de school

Vragen