Keystone logo
Nebraska Wesleyan University

Nebraska Wesleyan University

Nebraska Wesleyan University

Invoering

Nebraska Wesleyan is opgericht door Nebraska Methodists en onderhoudt actief zijn relatie met The United Methodist Church. De universiteit weerspiegelt de joods-christelijke traditie in haar inspanningen om vragen over betekenis en waarde te integreren met het nastreven van leren en begrip.

De universiteit zet zich in voor de voortreffelijkheid van academische inspanningen en voor leren als een levenslang proces. De curricula en programma's zijn bedoeld om studenten te helpen bij het verwerven en uitbreiden van kennis en vaardigheden, bij het ontwikkelen van hun competentie in rationeel denken en communiceren, bij het verbreden van hun perspectieven op de mensheid en cultuur, en bij het verbeteren van hun spirituele, fysieke, emotionele en esthetische bronnen.

Nebraska Wesleyan is van plan dat zijn studenten een gevoel van individuele waarde ontwikkelen en nuttige en dienende leden van de menselijke gemeenschap worden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Lincoln

    Saint Paul Avenue,5000, 68504, Lincoln

    Vragen