Keystone logo
National College of Ireland MSc in marketing
National College of Ireland

MSc in marketing

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

MSc in marketing

De MSc in Marketing is speciaal ontworpen met de behoeften van de huidige en toekomstige marketing professionals en managers in het achterhoofd. De cursus zal u uitrusten met een uitgebreide kennis van de belangrijkste fundamenten van de marketing discipline en u te voorzien van een gedetailleerd inzicht in de markt. Daarnaast leert u hoe u de nieuwste marketing theorie en praktijk toe te passen in een steeds complexer wordende handelsomgeving.

Over deze cursus

De cursus zal betrekking hebben op de kern marketing disciplines zoals geïntegreerde communicatie, consumentengedrag, strategische marketing management en internationale marketing. U wordt geboden een kans zich te specialiseren in het bijzonder marketing thema's die brand management, ondernemerschap en digitale marketing te nemen.

Wie is de cursus voor?

De cursus is gericht op degenen die hun studies en / of professionele carrière in marketing en de bijbehorende velden te bevorderen.

Award en Progression

De MSc in Marketing cursus wordt toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Zal deze award transfer naar niveau 9 onderzoek graden en in sommige gevallen progressie naar onderwezen doctorale opleidingen op niveau 10 van de NFQ mogelijk te maken.

Toelatingseisen

Aanvragers zijn verplicht om een ​​minimum van een level 8 kwalificatie houden in een verwante discipline (dwz een zakelijke graad) of gelijkwaardig op het nationale kader van kwalificaties. Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent niet-afgestudeerden met een uitgebreide professionele ervaring en / of andere voorafgaande kwalificaties.

DUUR

Deze cursus strekt zich uit over 1 academisch jaar.

Indicatief Schedule

Een indicatie van het schema van de klasse dagen en tijden is: maandag en woensdagavond 18,00-21,00 en sommige zaterdag workshops

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master of Science in strategisch management en marketing
  • Msida, Malta
 • MSc in strategische marketing
  • Cranfield, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in Economics and Business Administration - Marketing, Social Media, and Digitalization
  • Odense, Denemarken
  • Sønderborg, Denemarken
  • + 1 meer