Keystone logo
National College of Ireland

National College of Ireland

National College of Ireland

Invoering

Welkom op de Nationale Universiteit van Ierland waar we een opvallende leerling gecentreerde leerervaring, door middel van onze state-of-the-art campus in het hart van Dublin levendige internationaal zakencentrum en over onze nationale campus netwerk. Een T NCI hebben we innovatieve onderwijzen en leren technologieën die zijn ontworpen om studenten die beginnen aan het onderwijs in alle stadia van hun leven en carrière ondersteunen. Of u nu het aanbreken van het derde niveau onderwijs voor de eerste keer of voortzetting van uw opleiding, zult u een zeer ondersteunende omgeving om in te leren vinden. Voor veel studenten, kan de overgang naar het derde niveau onderwijs een uitdagende één zijn; maar onze kleine groep didactisch model met gemakkelijke toegang tot faculteit en onze actieve student ondersteunende diensten samen te werken om ervoor te zorgen dat elke student heeft de best mogelijke kans van slagen.

Wij geloven in de onbeperkte mogelijkheden van onze studenten en we zijn trots op het zien van onze studenten het realiseren van hun potentieel en overtreffen zelfs hun eigen verwachtingen. We begrijpen hoe het onderwijs kan transformeren leven, hoe het kan machtigen, versnellen carrières en nieuwe kansen.

NCI biedt een opleiding die studenten in hun intellectuele ontwikkeling, alsmede hun sociale ontwikkeling ondersteunt en als instelling het stimuleert actief burgerschap in het hele college. NCI onderwijs combineert academische wetenschap en theoretische kennis met het bedrijfsleven en de gemeenschap practitioner ervaring om praktijkgericht leren die is geworteld in de echte wereld context te leveren.

Mission Statement Om levens te veranderen door middel van onderwijs.

Visie NCI zal een inspirerende educatieve ervaring die is innovatief te bieden, responsief en enterprise gericht.

Waarden

Inclusive - we streven ernaar om barrières in het derde niveau onderwijs; we waarderen diversiteit en inclusiviteit in alles wat we doen; we zorgen voor de ondersteuning die mensen nodig hebben om volledig te participeren in het leven op NCI Community - wij zijn een onderling afhankelijke leergemeenschap dat een gemeenschappelijke reeks beginselen, waar individualiteit en vrijheid van denken en meningsuiting worden gewaardeerd deelt; ieder van ons wordt aangemoedigd om onze ambitie te vervullen en het realiseren van ons potentieel Integriteit - in onze individuele en collectieve rollen, we nemen onze verantwoordelijkheid en zijn verantwoordelijk voor onze daden; We tonen respect en wederzijds respect voor elkaar Dynamic - wij zijn inspelen op de behoeften van onze studenten, collega's en partners en een steeds veranderende samenleving; we handelen in een innovatieve en flexibele manier Learner Centered - plaatsen we de leerling in het hart van alles wat we doen; onze gecombineerde energieën zijn gericht op hun individuele en collectieve, een leven lang behoeften Excellence - als instelling, streven we naar professionele uitmuntendheid in alles wat we doen; we bevorderen van excellentie in onze leerlingen door hun leerervaringen

Locaties

  • Dublin

    National College of Ireland, Mayor Street, IFSC, Dublin 1, , Dublin

Vragen