Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Invoering

Nazarbayev University gelegen in Astana, Kazachstan, in Centraal-Azië, is een onderzoeksuniversiteit met groeiende internationale bekendheid die onderwijs en innovatie combineert op een ultramoderne 21e-eeuwse campus. Nazarbayev University is snel wereldwijd bekend geworden vanwege haar inzet om een eersteklas onderzoeksfaciliteit te worden. NU-wetenschappers doen onderzoek op uiteenlopende terreinen en brengen de meest ambitieuze projecten tot leven. Het onderzoek wordt jaarlijks ondersteund door interne en externe fondsen en uitgevoerd in moderne laboratoria.

Engels is de voertaal en onderzoekstaal aan Nazarbayev University , en toelatings- en voortgangssystemen zijn volledig gebaseerd op verdiensten.

NU heeft ruim 5300 stukken gepubliceerd op uiteenlopende studiegebieden, waaronder 1100 publicaties van studenten, zowel individueel als co-auteur; een netwerk van meer dan 270 onderzoeks- en onderwijslaboratoria; de indiening van 164 octrooiaanvragen; de succesvolle onderhandeling en ondertekening van 6 licentieovereenkomsten; en de verwerving van 106 patenten.

Om meer te weten te komen over de inzet van Nazarbayev University voor haar onderzoek en om deel uit te maken van het team, moet je het NU-toelatingsproces bekijken en de verschillende op verdiensten gebaseerde financieringsmogelijkheden bekijken die beschikbaar zijn voor toekomstige studenten.

133758_133722_IMG_50861.jpg

campus

NU is een moderne onderzoeksuniversiteitscampus die zorgt voor een comfortabele levensstijl onder de bewoners. Er zijn woonruimtes beschikbaar voor alles, van solo- tot groepswoningen. Rondom de campus is een verscheidenheid aan eetgelegenheden aanwezig voor culinaire verkenningen, terwijl de veiligheid en beveiliging worden gegarandeerd door middel van toegangscontrolekaarten die de toegang tot alle campusfaciliteiten beperken.

Ons state-of-the-art sportcomplex faciliteert een actieve levensstijl, ongeacht welke sporten en activiteiten je leuk vindt. Gereguleerde buitensportvelden van wereldklasse bieden de perfecte plek voor teamgebaseerde, intramurale competities.

Er is voor elk wat wils op de NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Leven bij NU

Studenten, medewerkers en docenten die ervoor kiezen om bij NU te wonen, ontdekken Kazachstan en genieten van alle voorzieningen van thuis. Comfortabele accommodaties worden gecombineerd met eersteklas services voor eten, winkelen, verzorging en andere persoonlijke behoeften. Veel diensten (inclusief ons medisch kantoor) zijn 24/7 geopend om op elk moment van de dag of nacht te dienen.

Zowel studenten als docenten vinden het heerlijk om bij NU te wonen.

133760_133723_IMG_4485.jpg

Internationale samenwerking

Het model voor de strategische ontwikkeling van de Nazarbayev University is voornamelijk gebaseerd op een partnerschap met de vooraanstaande universiteiten ter wereld. Elk van de scholen en onderzoekscentra van de universiteit is ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende universiteiten en onderzoeksinstellingen.

NU is gericht op het bevorderen van universiteitsbrede internationalisering via internationale samenwerking en partnerschappen, het positioneren van de universiteit in de mondiale hoger onderwijsarena en internationale ondersteuning van studenten, docenten en personeel.

Strategische academische en onderzoekspartners van de Nazarbayev University

Strategische partners die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van NU:

 • De University of Warwick (VK) - partner voor het Nazarbayev University Foundation Year Program tussen 2015 en 2016.
 • University College London (VK) - partner voor de Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences en University Preparatory Certificate Program tussen 2010 en 2015.

Campusfuncties

.

  Ranglijsten

  501–600e World University Rankings 2024 (The Times Higher Education World University Rankings 2024)

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AMBA

  Getuigenissen van studenten

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Vragen