Keystone logo
National University of Singapore MSc (Maritieme Technologie en Management)
National University of Singapore

MSc (Maritieme Technologie en Management)

Singapore, Singapore

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

SGD 58.000 *

Op de campus

* Een beursprijs voor de inaugurele intake van augustus 2021 van het programma voor een bedrag van S $ 10,000 is beschikbaar voor alle nieuwe studenten; een extra S $ 6.000 is beschikbaar voor Singapore Citizens en Singapore Permanent Residents

Invoering

De Master of Science (Maritime Technology and Management) of MSc (MTM) tracht afgestudeerden op te leiden en uit te rusten met belangrijke vaardigheden om de volgende generatie havencapaciteiten in Singapore mogelijk te maken, zoals de ontwikkeling van industriële systemen, big data-analysetools en opkomende haventechnologieën ( bijvoorbeeld digitalisering om werknemers op te leiden). De MSc (MTM) alumnigemeenschap zal fungeren als touchpoints die het Centre for Maritime Studies (CMS) en het Department of Industrial Systems Engineering and Management (ISEM) kunnen verzilveren voor toekomstige samenwerking tussen industrie en onderzoek.

Singapore streeft ernaar de wereldwijde maritieme hub voor connectiviteit, innovatie en talent te zijn, en een centrum van uitmuntendheid voor scheepvaart, haven, offshore en maritiem gerelateerde bedrijven. We stellen ons voor om het International Maritime Centre (IMC) te zijn. Singapore hoopt gebruik te maken van geavanceerde systemen en infrastructuur om een belangrijk knooppunt in het wereldwijde maritieme netwerk te worden. Bovendien ziet de industrie de behoefte aan sterke innovatieve spelers en een getalenteerd personeelsbestand dat is uitgerust met toekomstgerichte vaardigheden en een wereldwijde mentaliteit. De MSc (MTM) heeft tot doel talent te koesteren met sterke analytische expertise om de maritieme industrie voor te bereiden op digitalisering en technologische innovatie. In lijn met de richtlijnen van de overheid streeft de MSc (MTM) naar de ontwikkeling van een sterk maritiem innovatie-ecosysteem op lokaal, regionaal en mondiaal niveau. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met vaardigheden die de maritieme en logistieke capaciteiten van de volgende generatie in Singapore en wereldwijd mogelijk maken, inclusief de nieuwste gegevensanalyse, haven-, maritieme en logistieke technologieën.

Waarom studeren aan dit programma?

De belangrijkste kenmerken die ons programma onderscheiden van bestaande graduate programma's in maritieme studies zijn:

 • Een stagepracticum van 15 weken (voor voltijdstudenten) in een maritiem gerelateerd bedrijf is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om tijdens de opleiding verworven kennis en theorie over maritieme technologie en management te integreren in een praktische setting.
 • Een maritiem teamproject (voor deeltijdstudenten) in een maritiem gerelateerd onderwerp dat actueel relevant is voor de maritieme en aangrenzende industrieën. Parttime teamprojecten zullen doelgericht zijn en diep geïntegreerd zijn met de belangrijkste maritieme inhoud en praktijken. Studenten zullen de innovatieve geest opdoen die nodig is om creatieve technologische oplossingen te ontwikkelen.
 • Een diepe focus op programmeermethodologie, statistiek, machine learning en datamining / -analyse.
 • Goede blend tot internationale mix.
 • Krachtige steun van de industrie, waaronder de Singapore Maritime and Port Authority of Singapore en PSA Singapore.
 • Er zouden seminars, workshops en industriebezoeken worden georganiseerd met industriële partners om de leerervaring van de studenten te verbreden en intense netwerkmogelijkheden met praktijkmensen te bieden.
 • Hulp bij het plaatsen van een baan.

Toelatingseisen

Toelating tot dit programma is zeer competitief en exclusief om cursusinhoud en levering van hoge kwaliteit te garanderen, wat resulteert in hoogopgeleide, toekomstgerichte afgestudeerden die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de maritieme industrie.

 • Een undergraduate-diploma met onderscheiding of het equivalent daarvan van een goede universiteit, bij voorkeur met een STEM-achtergrond; en
 • Kandidaten zonder een graad van onderscheiding komen in aanmerking voor toelating op basis van hun gemiddelde scores tijdens hun studie. Deze sollicitanten kunnen worden gevraagd om een sollicitatiegesprek bij te wonen. Kandidaten met een sterke technische achtergrond en met minimaal 2 jaar werkervaring in de maritieme sector zijn een voordeel.
 • Kandidaten van wie de bachelordiploma niet uitsluitend in het Engels is gegeven, moeten TOEFL / IELTS-scores indienen. De minimaal verwachte scores zijn:
 • 85 voor TOEFL-internettest of
 • 6.0 voor IELTS (Academic)

Intake & aanmeldingsperiode

 • Volgende intake: augustus 2021
 • Aanmeldingsperiode: 1 december 2020-25 februari 2021

Contact informatie

 • https://scale.nus.edu.sg/programs/graduate/msc-maritime-technology-and-management
 • [email protected]

toelatingen

Over de school

Vragen