Keystone logo
National University of Engineering -   Universidad Nacional De Ingeniería

National University of Engineering - Universidad Nacional De Ingeniería

National University of Engineering -   Universidad Nacional De Ingeniería

Invoering

De National University of Engineering is een onderwijsinstelling die in 1876 werd opgericht door de Poolse ingenieur Eduardo de Habich, met de naam van de Special School of Civil Construction and Mines of Peru, traditioneel bekend als de School of Engineering, en werd omgevormd tot een universiteit. in 1955 bij de NATIONALE UNIVERSITEIT VAN ENGINEERING (UNI). Tegenwoordig is het het eerste en belangrijkste opleidingscentrum voor ingenieurs, architecten en wetenschappers in ons land.

De opkomst van de school met de specialiteiten mijnbouwkunde en civiele techniek is, zoals aangegeven in de oprichtingsakte, te danken aan "de behoeften van het land".

UNI bevestigt opnieuw haar toewijding om bij te dragen aan het opleiden van mensen die in staat zijn de wereld van het individuele bestaan en de collectieve sociale wereld te voelen, waarderen, interpreteren en transformeren.

De formatieve doeleinden ervan zijn verzoend met het zoeken naar sociale rechtvaardigheid en de verdediging van vrijheid. De wetenschappelijke en technologische cultuur die de UNI voorstaat, pretendeert niet zichzelf te legitimeren, maar beoogt de basisbehoeften van de volkeren van Peru te bevredigen. Het respecteert onze culturele en biologische diversiteit en streeft ernaar om voor de samenleving, het heden en de toekomst, de duurzaamheid van hernieuwbare rijkdom en de milieuvoorwaarden te verzekeren die nodig zijn voor het voortbestaan en de ontwikkeling ervan.

Locaties

  • Rimac

    Avenida Túpac Amaru,210, 15333, Rimac

    Vragen