Keystone logo
National University

National University

National University

Invoering

Wij zijn National University , een dynamische particuliere instelling die zich inzet voor natievorming, internationaal erkend in onderwijs en onderzoek. Geleid door de kernwaarden en gekenmerkt door ons culturele erfgoed van Dynamisch Filipinisme, zet National University zich in voor het verstrekken van relevant, innovatief en toegankelijk kwaliteitsonderwijs en andere ontwikkelingsprogramma's.

National University is een van de oprichters van de University Athletic Association of the Philippines (UAAP) en is een pionier van de Philippine Association of Colleges and Universities (PACU). Tot de internationale voorkeuren en lidmaatschappen behoren de Association of Southeast Asia Higher Institutions of Learning (ASAIHL) en de International Association of Universities (IAU).

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Manila

    M.F. Jhocson Street,551, 1008, Manila

    Opleidingen

    Vragen