Keystone logo
National Taiwan Ocean University

National Taiwan Ocean University

National Taiwan Ocean University

Invoering

National Taiwan Ocean University (NTOU) werd in 1953 opgericht als Provinciaal Taiwan Maritime Technology College. Elf jaar later, in 1964, werden we een maritiem college dat bachelor- en masteropleidingen op verschillende maritieme gebieden aanbood. Gedurende deze periode werd het college ondersteund door de Taiwanese provinciale regering van de Republiek China. In 1979 werden we een nationale instelling en werden we omgedoopt tot het National Taiwan College of Marine Science and Technology. Een decennium later, in 1989, werd het college een volwaardige universiteit.

Op dit moment heeft NTOU zeven hogescholen: Maritieme Wetenschappen en Management, Life Sciences, Ocean Science and Resource, Engineering, Electrical Engineering en Computer Science, Ocean Law and policy, evenals Humanities and Social Sciences. Deze hogescholen huisvesten in totaal 22 niet-gegradueerde afdelingen, 12 afgestudeerde instituten, 28 masterprogramma's en 20 doctoraatsprogramma's.

De universiteit heeft een grote groei en verandering doorgemaakt en wordt nu erkend als een van de belangrijkste centra van hoog onderwijs en wetenschap van het land, vooral op het gebied van mariene wetenschappen, maritieme studies en visserij.

Inspelend op de veranderende behoeften van de samenleving en de groeiende interesse van onze studenten, ontwikkelen we ons tot een brede universiteit met een unieke maritieme focus. We willen een internationaal bekende instelling voor hoger onderwijs zijn. Met het oog hierop ontwikkelen onze programma's voor sociale wetenschappen en vrije kunsten zich als een kernonderdeel van het onderwijs aan NTOU. De universiteit is snel op weg naar het bieden van een positieve leeromgeving en cultuur voor intellectuele en persoonlijke groei, met oceaanbelangen als ons unieke kenmerk.

Locaties

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Vragen