Keystone logo
National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

Invoering

WAAROM NATIONALE TAIPEI University of Education?

 • Tops in het basisonderwijs en de lerarenopleiding: sinds 1895, de Nationale Taipei Universiteit van Onderwijs is de bakermat van de opleiding van de lagere school leraren. c
 • Top internationale docenten en wetenschappers uit het buitenland en Taiwan: dit programma nodigt hoogleraren van binnen en National Taiwan University en gerenommeerde wetenschappers uit het buitenland universiteiten.
 • Pionier in het onderwijs hervorming: door het ministerie van Onderwijs toevertrouwd aan projecten zoals Cooperative Learning, Innovation in het Engels lesgeven, en Mobile Learning.
 • Professional Practicum: NTUE heeft van sterke banden met meer dan 100 scholen in Taiwan, met inbegrip van onze eigen NTUE Experimental Elementary School. Deze sterke aansluiting biedt de cruciale hands-on mogelijkheden voor het onderwijs practicum.
 • Beste Faciliteiten: state-of-the-art interactieve leslokalen, case-based onderwijs klaslokalen en gerenoveerd slaapzalen, allemaal in het hart van de hoofdstad Taipei.

Centraal gelegen in Taipei

Onze campus is centraal gelegen in de hoofdstad van Taiwan. Het ligt in de nabijheid van een metrostation en alle belangrijke voorzieningen. De on-campus Chinese-Learning Center (ontvangen duizenden studenten in de afgelopen 5 jaar) biedt een verscheidenheid aan cursussen en middelen voor anderstalige studenten om hun taalvaardigheid te verbeteren. Al met al, zijn wij een van de beste studie bestemmingen voor buitenlandse studenten die graden in Taiwan.

natue
natue

Locaties

 • Taipei

  No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

  Opleidingen

  Vragen