Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Invoering

Sinds 2012 biedt Numazu Kosen een consistent 7-jarig educatief programma dat een 5-jarige afdelingscursus combineert met een 2-jarige geavanceerde cursus, met speciale nadruk op vroeg technisch onderwijs. Studenten kunnen een Associates' Degree in engineering behalen door het 5-jarige studiecurriculum af te ronden en een Bachelor's Degree door het 7-jarige studiecurriculum af te ronden. Wij bieden opleidingen om een competente ingenieur te ontwikkelen met voldoende praktijkervaring en theoretisch analytisch vermogen.

We hebben een nieuw curriculum geïntroduceerd vanaf het derde leerjaar waarin studenten, naast hun major, een van de volgende 3 cursussen kiezen: Environmental & Energy System Engineering Course, Advanced Materials Science & Engineering Course of Industrial Engineering Course for Medical & Welzijnsinstrumenten. Dit curriculum is geïntegreerd in een technisch onderwijsprogramma dat het 'Interdisciplinary System Engineering Program' wordt genoemd. Met deze cursussen bieden we een opleiding die flexibel kan worden aangepast aan de regionale behoeften, de vooruitgang van de technologie en veranderingen in de industriële structuur.

We hebben ook actief leren, uitgebreid Engels lezen en training in communicatieve vaardigheden in ons systeem geïntroduceerd om ingenieurs te ontwikkelen die diepgaande kennis hebben, niet alleen op zijn of haar speciale technische gebied, maar ook op een breed scala aan studiegebieden, om te kunnen de juiste beslissingen nemen vanuit een globaal standpunt.

Van ingenieurs wordt natuurlijk verwacht dat ze over een goede ethiek en menselijkheid beschikken. Studenten in de lagere klassen van Numazu Kosen wonen in slaapzalen. Door deze ervaring van het leven in een groep, leren studenten hopelijk vriendelijkheid en hoe ze met anderen kunnen opschieten, zelfdiscipline en hoe regels en rollen functioneren in een groep. Dergelijke ervaringen kunnen helpen bij het opbouwen van een groot vertrouwen en het vermogen om in een toekomstige carrière in een groep te werken.

Numazu Kosen is de enige instelling voor hoger onderwijs in het oosten van de prefectuur Shizuoka die een bijdrage levert aan de regionale industrie via Fuji Pharma Valley Initiatives (een industrie-, overheids- en academisch project) en Fuji Medical Engineer Training (F-met).

Locaties

  • Mangalore

    Mangalore, India

    Vragen