Keystone logo
Nanyang Technological University – Nanyang Technopreneurship Center

Nanyang Technological University – Nanyang Technopreneurship Center

Nanyang Technological University – Nanyang Technopreneurship Center

Invoering

Nanyang Technological University, Singapore (NTU Singapore), een onderzoeksintensieve openbare universiteit, heeft 33.000 niet-gegradueerde en postdoctorale studenten in de ingenieurswetenschappen, bedrijfskunde, wetenschap, geesteswetenschappen, kunst en sociale wetenschappen en afgestudeerde hogescholen. Het heeft ook een medische school, de Lee Kong Chian School of Medicine, die samen met het Imperial College London is opgericht.

NTU is ook de thuisbasis van autonome instituten van wereldklasse - het National Institute of Education, S Rajaratnam School of International Studies, Earth Observatory of Singapore en Singapore Centre for Environmental Life Sciences Engineering - en verschillende toonaangevende onderzoekscentra zoals de Nanyang Environment & Water Research Institute (NEWRI) en Energy Research Institute @ NTU (ERI@N).

NTU is door QS gerangschikt onder 's werelds beste universiteiten en is de afgelopen zeven jaar geplaatst onder 's werelds beste jonge universiteiten. De hoofdcampus van de universiteit wordt vaak vermeld in de Top 15 van mooiste universiteitscampussen ter wereld en heeft 57 Green Mark-gecertificeerde (gelijk aan LEED-gecertificeerde) bouwprojecten, waarvan 95% gecertificeerd Green Mark Platinum. Naast de hoofdcampus heeft NTU ook een campus in Novena, het gezondheidsdistrict van Singapore.

In het kader van de NTU Smart Campus-visie maakt de universiteit gebruik van de kracht van digitale technologie en technische oplossingen om betere leer- en woonervaringen, de ontdekking van nieuwe kennis en de duurzaamheid van hulpbronnen te ondersteunen.

Over Nanyang Technopreneurship Center:

Nanyang Technopreneurship Centre (NTC) is opgericht om het brandpunt te zijn van technologie en ondernemerschapsonderwijs, ook wel bekend als technopreneurship-onderwijs binnen de universiteit en de regio. NTC zet zich in voor het koesteren en promoten van een cultuur van innovatie en ondernemerschap door middel van programma's zoals de Minor in Entrepreneurship (MiE), Second Major in Entrepreneurship (SMiE) en Overseas Entrepreneurship Program (OEP) voor studenten, Masters of Science in Technopreneurship en Innovation (MSc TIP) en FlexiMasters voor postdoctorale studenten en Entrepreneurship Development Programs (EDP) voor werkende professionals.

Locaties

  • Singapore

    50 Nanyang Ave, , Singapore

    Vragen