Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Invoering

Onderwijs internationalisering is een onvermijdelijke trend van de ontwikkeling van het hoger onderwijs in het kader van de sociale achtergrond van New Century Globalisering, alsmede een belangrijke gelegenheid om onderwijsvernieuwing te verdiepen en sprong vooruit ontwikkeling te realiseren. Erven van de onderwijsfilosofie van het cultiveren van de internationale talenten, Nanjing University van Post en Telecommunicatie (NUPT) volledig bevordert de internationale samenwerking en uitwisseling via het platform van de Chinese buitenlandse opleiding om het proces van het bevorderen NUPT internationalisering, vooral met universiteiten in het buitenland.

NUPT heeft vastgesteld op lange termijn coöperatieve relatie met vele universiteiten en onderzoeksinstituten van 16 landen, waaronder VS, uk, Duitsland, Frankrijk, Canada, Rusland, Australië, Japan, Singapore alsmede Hong Kong en Taiwan gebieden. Meer dan 800 professionals en wetenschappers hebben bezocht NUPT en lezingen gegeven. NUPT heeft ook veel personeel in het buitenland gedelegeerd aan internationale conferenties bij te wonen om academische uitwisseling te verwerken. NUPT heeft de gezamenlijke programma's met 11 universiteiten in het buitenland, waaronder ontwikkeld Queen Mary University of London, UK, New York Institute of Technology, USA, Etc. om talenten te kweken in het gebied van de informatietechnologie. NUPT heeft zijn reputatie internationaal gepromoot via het hosten van een groot aantal internationale en regionale academische conferenties. Als één van de grondslagen voor training Asia-Pacific Telecommunity (APT) sinds 1990, NUPT heeft 20 trainingsprogramma open voor 26 landen en gebieden bediend.

Met het oog op de behoefte aan hoogwaardige talenten met de ontwikkeling van de sociale economie en de internationalisering van het hoger onderwijs te bevorderen ontmoeten, ondersteund door de belangrijkste majors en aanverwante majors in de beroemde universiteiten in het buitenland, NUPT is gestart met een aantal China-buitenlandse joint onderwijsprogramma's die gericht zijn op de binnenlandse studenten, aangeworven buitenlandse studenten om te studeren in NUPTEn gezamenlijk gecultiveerd studenten op het gebied van wetenschap, techniek en management.

NUPT opleiding doel is om gezamenlijke programma's om studenten in de high-level internationale talenten die bekend zijn met Chinese en westerse cultuur te cultiveren te gebruiken, hebben de mogelijkheid van het wetenschappelijk onderzoek en het maken van volledig gebruik van zijn talenten, hebben een sterke concurrentiepositie in de mondiale talenten markt, hebben onafhankelijk denken , innovatief vermogen en teamwork geest, beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Engels, en zijn volledig gekwalificeerd voor de banen op het gebied van geavanceerde technologie of administratie.

Op het opleidingsniveau, NUPT nu richt zich op onderwijs voor studenten, ontwikkelt graduate onderwijs geleidelijk en strekt zich uit onderwijs voor buitenlandse studenten actief. Momenteel, NUPT heeft opgericht NUPT-NYIT International College voor Bachelordiploma, En de joint Master's Degree programma Polytechnic Institute of New York University, alsmede met Queen Mary University of London.

Het onderwijs filosofie is als volgt: de specialiteit vestiging verstrekken stap met de internationale behoefte aan te houden; de loop instelling treffen beide partijen karakteristieke en voordeel in aanmerking; de teelt is gericht op het cultiveren van geïnternationaliseerde talenten, tot oprichting van het merk van de NUPT talenten, te weten high-level talenten met een solide basis en brede kennis, sterke praktijk staat, hoge integrale kwaliteitszorg, het innovatieve karakter en de internationale horizon. NUPT zal blijven om de internationale samenwerking en uitwisseling te verbreden, leren voortgezet onderwijs ervaring, goede kwaliteit van het onderwijs bronnen aan te trekken, zoeken naar en het verbeteren van effectieve modes en goed systeem van internationaal talent teelt.

Onder de nieuwe situatie van het leren en oefenen van de wetenschappelijke concept van ontwikkeling, NUPT zal consequent volgen de weg van de geïnternationaliseerde ontwikkeling, naar voren dringen de internationale samenwerking en uitwisseling, en de kracht en steun te bieden aan NUPT algemene ontwikkeling.

Met de ontwikkeling van internationale uitwisseling, hebben meer en meer internationale universiteiten en onderzoeksinstituten en organisaties NUPT gehouden academische lezingen bezocht, uitgevoerd academische uitwisseling en gesproken over de samenwerking met NUPT. NUPT internationale samenwerking en uitwisseling bevorderen van de actualisering van kennissysteem van elke discipline, gelden de belangrijkste kennis voor de opleiding van studenten en het verbeteren NUPT opvoeding en onderwijs niveau.

Afdeling Internationale Samenwerking en uitwisseling is een functionele afdeling NUPT die verantwoordelijk is voor buitenlandse zaken en de ontwikkeling van de internationale uitwisseling en samenwerking. Het is ook een centrale dienst voor het werk van het uitvoeren van het nationale buitenlands beleid, internationaal onderwijs beleid en beheer van alle buitenlandse zaken van de universiteit. De afdeling is ook de belangrijkste medium omgaan met de internationale samenwerking en uitwisseling, alsmede belasten de dubbele verantwoordelijkheden van het strenge screening en buitenlandse zaken management. De functies voor de afdeling zijn: beheer, Leiding, coördinatie en Dienst. Onder leiding van NUPT autoriteiten, centraliseren in het onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en specialiteiten ontwikkeling, Afdeling Internationale Samenwerking en uitwisseling is verantwoordelijk voor de uitwerking van de uitgebreide regeling voor internationale uitwisseling en samenwerking voor NUPT, Het uitvoeren van het buitenlands beleid van de NUPT, De coördinatie van de internationale academische uitwisseling zaken van NUPT. Volgens de wensen en ideeën voor het serveren van de belangrijkste discipline, sleutel lab, key project en talenten teelt, NUPT richt zich op de algemene regeling en planontwikkeling, actief innoveert, versterkt de uitwisseling en samenwerking met de bekende universiteiten en academische instituten wereldwijd, promots het niveau van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en management, verbetert de internationale reputatie van NUPTEn bedient de bouw en ontwikkeling van NUPT.

Afdeling Internationale Samenwerking en uitwisseling is verantwoordelijk voor het werken zoals de organisatie en coördinatie van de internationale samenwerking en uitwisseling, het beheer van de internationale wetenschappelijke conferentie, het beheer van de lange termijn en korte-termijn buitenlandse deskundigen, contact met onderwijs en wetenschappelijk onderzoek instituten in Hongkong, Mocau en Taiwan gebieden, en de uitbreiding van de uitwisseling en samenwerking met de onderwijsinstellingen daar. Overheden, universiteiten en instituten voor wetenschappelijk onderzoek over de hele wereld, NUPT is oprecht verwachten uw bezoek aan NUPT evenals om lezingen te geven, het ontwikkelen van academische uitwisseling en samenwerking op onderzoeksgebied met wetenschappelijke NUPT. Studenten over de hele wereld zijn welkom om te studeren in NUPT tot doctor's degree, master's degree en bachelor's degree te krijgen.

Locaties

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Vragen