Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology Financiële engineering
Nanjing University of Information Science and Technology

Financiële engineering

Nanjing, China

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De School of Management Science and Engineering (hierna te noemen “de School”) is opgericht in 2017. De School is terug te voeren op School of Economics and Management in augustus 2006. De School richt zich op het hoger onderwijs met de markt als leidraad en de constructie van onderwijsteams als garantie, om de onderwijshervorming te verdiepen, het onderwijsmanagement te normaliseren en de onderwijsomgeving voortdurend te optimaliseren. De school heeft tal van innovatieve, veelzijdige en toegepaste talenten ontwikkeld voor de provincie Jiangsu, de Yangtze-deltagebied en andere plaatsen in China.

Onze school biedt een doctoraatsprogramma voor Management Science and Engineering (discipline van het eerste niveau); een masteropleiding Management Science and Engineering (discipline van het eerste niveau); een professionele masteropleiding Financial Engineering; drie undergraduate opleidingen voor informatiebeheer en informatiesystemen, logistiek management, financiële engineering. De school heeft nu 1082 studenten en 45 postdoctorale studenten.

De school heeft een team van fulltime en parttime docenten opgebouwd onder leiding van Pro. Li Lianshui. Momenteel zijn er 68 fulltime en parttime docenten, waaronder 28 UHD en 9 hoogleraren en 20 docenten. Er zijn 16 doctoraatsbegeleiders en 24 masterstudentenbegeleiders in de opleidingen van onze School. Het aandeel artsen onder voltijdse docenten is 98% (inclusief promovendi). Veel leraren van onze school zijn de experts die de speciale toelage van de overheid ontvangen die wordt verdeeld door de Staatsraad, middelbare en jonge experts met een buitengewone bijdrage in de provincie Jiangsu, en geselecteerd in talentenprogramma's van het hoogste niveau in de provincie Jiangsu, zoals "333 Project" "Blue Project", "Six Talents Peak" enzovoort.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen