Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Invoering

Nanjing University of Information Science and Technology is een nationale "dubbele eersteklas" bouwuniversiteit en een belangrijke ondersteunende universiteit voor de bouw van universiteiten van hoog niveau in Jiangsu. De school werd opgericht in 1960 en werd geboren als antwoord op de behoeften van de nieuwe nationale strategie en nationale economische constructie van China. Het is aangesloten bij het Central (Military Commission) Meteorological Bureau, voorheen bekend als de School of Meteorology, Nanjing University. De sleuteluniversiteit werd in 2004 omgedoopt tot Nanjing University of Information Technology. Sinds 2007 is achtereenvolgens de gezamenlijke bouw van de Jiangsu Provincial People's Government, China Meteorological Administration, Ministry of Education en State Oceanic Administration gerealiseerd. Het is nu een universiteit die gezamenlijk is opgericht door de centrale en lokale overheden en die voornamelijk wordt beheerd door de provincie Jiangsu.

De school is gevestigd in Jiangbei New District, Nanjing. De campus heeft een oppervlakte van ongeveer 2.000 hectare. Er zijn momenteel meer dan 30.000 voltijdstudenten, bijna 4.000 master- en doctoraatsstudenten en meer dan 1.700 internationale studenten.

De school heeft onderscheidende kenmerken. Atmosferische wetenschap is geselecteerd als een nationale "dubbele eersteklas" bouwdiscipline. Het staat op de eerste plaats in het land in de discipline-evaluatie van het eerste niveau van het ministerie van Onderwijs en heeft een A + -niveau gekregen. Meteorologie is een nationale sleuteldiscipline. De vier disciplines milieukunde en ecologie behoren tot de top 1% van ESI-disciplines in de wereld. Het heeft 6 autorisatiepunten van het eerste niveau voor doctoraatsdiploma's in atmosferische wetenschappen, milieuwetenschappen en -techniek, informatie- en communicatietechniek, managementwetenschap en -techniek, wiskunde en wetenschaps- en technologiegeschiedenis, 22 autorisatiepunten voor masterdiploma's van het eerste niveau in disciplines van het eerste niveau , en 14 punten voor toelating tot het masterdiploma, 71 undergraduate majors (inclusief majors) zijn verdeeld over 9 disciplines: wetenschap, techniek, vrije kunsten, management, economie, rechten, landbouw, kunst en onderwijs. Er zijn ‘atmosferische wetenschap’, ‘milieuwetenschappen en techniek’ en ‘wiskunde’. "Management Science and Engineering" postdoctoraal onderzoek mobiel station.

Locaties

  • Nanjing

    No.219, Ningliu Road, Nanjing, Jiangsu, China, , Nanjing

    Vragen