Keystone logo
Nagoya Zokei University Of Art & Design

Nagoya Zokei University Of Art & Design

Nagoya Zokei University Of Art & Design

Invoering

Nagoya Zokei University biedt onze studenten de omgeving waarin ze naar binnen kunnen kijken om zichzelf te vinden en het verder te verkennen en naar buiten te kijken om de toekomst te zien. We bieden hen ook het stadium waarin ze zich kunnen ontwikkelen en hun bekwaamheid voor elke individuele creatie kunnen verrijken.

We hebben een tentoonstelling genaamd "Transit" om kunst en cultuur uit te wisselen met buitenlandse partneruniversiteiten. We hebben ook andere samenwerkingsprojecten om vormende kunst in de samenleving te introduceren. Het gemeenschapsproject zoals "Yasashii Bijutsu", een samenwerkingsproject op het gebied van medische en welzijnszorg, wordt zeer geprezen. En aan andere samenwerkingsprojecten tussen academische en industriële bedrijven wordt gewerkt door studenten van verschillende opleidingen.

Ateliers en studio's met goede faciliteiten en apparatuur kunnen door studenten worden gebruikt, ongeacht de opleiding waartoe ze behoren. Het ondersteunt de ervaringen van studenten die de oorsprong van hun werk worden. Onze campus heeft een basis die haar kunst en design tot uitdrukking brengt in de lokale gemeenschappen en de wereld.

Locaties

  • Komaki

    Komaki, Japan

    Vragen