Keystone logo
© Muscat University
Muscat University

Muscat University

Muscat University

Invoering

Muscat University , gelegen in het hart van Muscat, werd in 2016 opgericht met een missie om individuen en gemeenschappen te transformeren door middel van door de industrie geëngageerd, op onderzoek gebaseerd onderwijs en leren dat zowel rigoureus als relevant is. We zullen succes boeken door een gunstige leeromgeving te bieden in een inclusieve cultuur van wereldburgerschap. We zullen beurzen faciliteren die samenwerking en betrokkenheid van de gemeenschap omarmen en innovatieve, ondernemende en ethische benaderingen in al onze activiteiten bevorderen. Academische programma's zijn ontworpen met de behoeften van 21e-eeuwse werkgevers in het achterhoofd en worden geleverd via drie faculteiten: Business en Management, Engineering en Technologie, en Transport en Logistiek, samen met het kwaliteit verzekerde Foundation Program.

Visie

Individuen en gemeenschappen machtigen door middel van transformatief leren en onderwijzen, informatief onderzoek en proactieve betrokkenheid van de industrie in Oman en de GCC-regio.

Missie

Erkend worden als een leider in het verstrekken van kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek dat relevant is voor de sociale en economische prioriteiten van Oman en de bredere regio.

Kernwaarden

 • Excellentie: we leveren waardevolle ervaringen die relevant zijn voor onze studenten.
 • Innovatie: we streven naar nieuwe ideeën en methoden die resulteren in het leveren van goede diensten en positieve ervaringen.
 • Verantwoordelijkheid: we aanvaarden verantwoordelijkheid voor onze acties en verwelkomen anderen om onze prestaties te evalueren.
 • Transparantie: we staan open voor en waarderen betrouwbare communicatie.
 • Samenwerking: we omarmen de teamgeest en bieden een gastvrije, ondersteunende en samenwerkende omgeving.
 • Integriteit: we zijn eerlijk in al onze relaties en activiteiten.
 • Professionaliteit: we zijn competent en gedragen ons op basis van ethische principes.

Campusfuncties

Voorzieningen

Muscat University's campus is uitgerust met een geavanceerd informatiecentrum, een auditorium met 250 zitplaatsen, privéstudieruimtes en gemeenschappelijke buitenruimtes, naast parkeerplaatsen op het terrein, cafés, restaurants en bankfaciliteiten. De campus is gunstig gelegen vlak bij de snelweg Sultan Qaboos en op slechts 10 km van de internationale luchthaven van Muscat.

Onze faciliteiten omvatten volledig uitgeruste computer- en chemische technische laboratoria en klaslokalen die zijn uitgerust met interactieve smartboards, waardoor leer- en onderwijservaringen van hoge kwaliteit worden gegarandeerd. Ons gebouw heeft overal snelle Wi-Fi, met een Learning Resource Centre dat toegang biedt tot de bibliotheek, groepsdiscussieruimte en een stille ruimte voor zelfstudie.

Voor momenten waarop je een pauze nodig hebt van het studeren, is onze gemeenschappelijke studentenruimte de ideale ruimte om te ontspannen met een verscheidenheid aan spellen om tot rust te komen, waaronder; een biljarttafel, airhockey, tafeltennis en tafelvoetbal.

De universiteit beschikt ook over een Executive Education Training Centre dat zich toelegt op het geven van op maat gemaakte professionele training aan Omaanse en regionale organisaties en individuen. In de kelder van de universiteit is een Smart Park-systeem geplaatst, waardoor medewerkers, studenten en bezoekers gemakkelijk kunnen parkeren.

Studentenclubs

We stellen studenten in staat deel te nemen aan en deel te nemen aan een breed scala aan verrijkende kansen. Vind de studentenclub die bij je past! Je kunt deel uitmaken van veel opwinding bij MU. Het moeilijkste is om te beslissen wat je gaat doen! Wat je interesse ook is, er is waarschijnlijk een groep die jouw passie deelt bij MU. En als die er niet is, overweeg dan de mogelijkheid om je eigen club te beginnen!

 • Evenementen Organisatoren Club
 • Theater club
 • Yusr vrijwilligersclub
 • Fotoclub
 • Sportclub
 • Muziekclub
 • Vindt jezelf Club
 • Mediaclub

Je kunt een verzoek indienen om een nieuwe club te starten en de clubgids hier lezen.

Studenten Activiteiten

Muscat University moedigt u aan om buitenschoolse activiteiten te ondernemen die verder gaan dan het vaste curriculum, op gebieden die het volgende inhouden:

 • Sport
 • Gemeenschapsbetrokkenheid en evenement
 • Vrijwilligerswerk
 • Project management
 • Plaatsing en werkervaring
 • Taal leren
 • Studentenverenigingen en clubs

Studentenservice

Muscat University zorgt ervoor dat je studeert in een ondersteunende, zorgzame omgeving en dat je persoonlijke welzijn onze eerste prioriteit is. We doen er alles aan om je een holistische studentenervaring te bieden, inclusief academische en persoonlijke begeleiding voor de duur van je studie.

Eenheid Studentenondersteuning

De Student Support Unit is het eerste aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen of zorgen. In veel gevallen kunnen de medewerkers uw vragen beantwoorden. In andere gevallen zal het personeel u doorverwijzen naar de juiste afdeling om de kwestie op te lossen.

Advies voor studentenbegeleiding

Muscat University biedt toegang tot adviesdiensten. Counselors helpen u bij het vinden van oplossingen voor een reeks persoonlijke of academische problemen en uitdagingen.

Ondersteuning voor gehandicapten

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van de Student Support Unit is het geven van passend advies en ondersteuning aan studenten met een bewegingsbeperking. Dit deskundig advies en deze ondersteuning helpen het succes en het welzijn van deze groepen studenten te bevorderen en verbeteren hun universitaire ervaring door een dynamische omgeving te creëren die hen in staat stelt hun persoonlijke, academische en professionele potentieel te benutten.

De universiteit biedt verschillende diensten aan studenten met een handicap, waaronder een speciale parkeerplaats en een toegankelijke toegang tot de campus.

Leerondersteunende diensten

Muscat University studenten hebben toegang tot leerondersteuning en -advies via het speciale Learning Resource Centre (LRC) op de 2e verdieping van het Muscat University -gebouw. Er zijn ook speciale studieruimtes waar je gebruik van kunt maken, zoals de discussieruimtes op de 2e en 4e verdieping waar groepen kunnen samenwerken.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Muscat

   Building 2089 AI Ghubra North, , Muscat

   Vragen