Keystone logo
Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Invoering

Murdoch University Dubai is een filiaalcampus van Murdoch University, een van de opkomende onderzoeksuniversiteiten van Australië, die is gevestigd in Perth, West-Australië. Opgericht in 2007 in Dubai International Academic City, verhuisden we in mei 2020 naar het hart van het indrukwekkende Dubai Knowledge Park. Onze levendige nieuwe, speciaal gebouwde campus in Dubai Knowledge Park, met 2500 vierkante meter verdeeld over twee niveaus, is twee keer zo groot als onze voormalige woning. Het beschikt over faciliteiten van wereldklasse, waaronder een speciaal laboratorium voor cyberbeveiliging met op maat gemaakte systemen en op onderwijs gericht meubilair en 'touchdown'-breakout-ruimtes om een collaboratieve onderwijs- en leeromgeving te bevorderen.

De campus heeft een vergunning van de regelgevende instantie van de regering van Dubai, Knowledge and Human Development Authority (KHDA). Het wordt ook vanuit Australië gereguleerd door de nationale kwaliteitsborgings- en regelgevende instantie van de Australische overheid voor hoger onderwijs, Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). Dit dubbele toezicht op overheidsniveau verzekert u van internationaal onderwijs van de hoogste kwaliteit.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Vragen