Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master in off-highway voertuigtechniek (OHVE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master in off-highway voertuigtechniek (OHVE)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.160 / per year

Op de campus

Invoering

Voor studenten die een carrière als ontwerp- en productie-ingenieur nastreven, experts in de ontwikkeling van hoogtechnologische terreinvoertuigen.

Het curriculum Off-Highway Vehicle Engineering (OHVE) , dat start in het academiejaar 2024-2025 , maakt deel uit van de Master's Degree in Advanced Automotive Engineering (AAE).

Het Master's degree in OHVE-programma is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven als ontwerp- en productie-ingenieurs die een brede visie hebben op moderne terreinvoertuigen , experts zijn in het ontwerp van hoogtechnologische terreinvoertuigen en gebruik maken van staats- geavanceerde computerondersteunde technische methoden en hulpmiddelen voor vloeiende aandrijving, voertuigdynamica, controle en testen, grondinteractie en precisielandbouw .

Dit specifieke curriculum is gericht op het opleiden van professionals die in staat zijn hoogtechnologische terreinvoertuigen te ontwerpen en sterke vaardigheden hebben op het gebied van computerondersteund ontwerp, off-highway voortstuwingsmachines en -voertuigen, grondinteractie, elektrische aandrijvingen, vloeistofkrachtbediening, voertuigdynamica, off-highway snelwegcontrole en testen, precisielandbouwmachines.

Het eerste semester van het eerste academiejaar komt overeen met de andere curricula van de Master in Advanced Automotive Engineering en vindt plaats op de Department of Engineering Enzo Ferrari (Modena Campus) . Vanaf het tweede semester van het eerste academiejaar worden alle cursussen gegeven bij de afdeling Industriële Techniek en de afdeling Landbouw- en Voedingswetenschappen in Bologna .

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen