Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master in hoogwaardig auto-ontwerp (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master in hoogwaardig auto-ontwerp (AAE)

Modena, Italië

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.160 / per year

Op de campus

Invoering

Het Curriculum in High-Performance Car Design (HPCD) maakt deel uit van de Master's Degree in Advanced Automotive Engineering (AAE) en is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven als ontwerp- en productie-ingenieur , expert in de ontwikkeling van hoogwaardige voertuigen , door middel van de modernste computerondersteunde technische methoden en hulpmiddelen voor aerodynamica , voertuigdynamica , structurele analyse van chassis en carrosserie , technisch ontwerp van auto-onderdelen en -systemen .

De cursus duurt twee academiejaren en behandelt de belangrijkste aspecten van voertuigontwerp en -productie , dynamica en NVH (Noise Vibration Harshness) , materiaalgedrag , werktuigbouwkunde en elektronica , aerodynamica , thermo-vloeistofdynamica , automatische besturingen en elektronische sensoren .

Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 20 studenten . Toelatingen zijn gebaseerd op verdiensten en interviews waarin motivaties en vaardigheden worden geëvalueerd. Alle lessen worden volledig in de Engelse taal gegeven.

De cursus High Performance Car Design wordt volledig gegeven op de afdeling Engineering Enzo Ferrari (Modena Campus). Het eerste semester van het eerste academiejaar is gemeenschappelijk voor de andere curricula van de masteropleiding Advanced Automotive Engineering.

De internationale faculteit van MUNER bestaat uit zeer ervaren docenten en professionals . De inhoud van de cursussen is samen met de bijdrage van de partnerbedrijven gedefinieerd om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij de huidige eisen van de arbeidsmarkt.

Het programma vereist dat studenten deelnemen aan tal van laboratoriumactiviteiten , hetzij op de campus, hetzij in de gebouwen van industriële partners, in lijn met een ' leren door te doen' -aanpak. Het omvat ook verplichte stages in particuliere bedrijven en laboratoriumgebaseerde scriptievoorbereidingsactiviteiten , die worden uitgevoerd met behulp van een "projectwerk" -aanpak.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen