Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master in geavanceerde aandrijflijn (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master in geavanceerde aandrijflijn (AAE)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.160 / per year

Op de campus

Invoering

Het Curriculum in Advanced Powertrain (AP) maakt deel uit van de masteropleiding Advanced Automotive Engineering (AAE) en is bedoeld voor studenten die een carrière nastreven als ontwerp- en productie-ingenieur , expert in de ontwikkeling van krachtige aandrijflijnsystemen .


Dit curriculum biedt twee verschillende specialisaties , beide gericht op studenten die een carrière als ontwerp- en productieingenieur ambiëren , experts in de ontwikkeling van hoogwaardige voortstuwingssystemen met een focus op verbrandingsmotoren en hybride voortstuwingssystemen.

  • De eerste specialisatie , gehouden op de campus van Bologna , richt zich op modellering en controle van verbrandingsmotoren en hybride aandrijflijnen, testen van aandrijflijnen, kalibratie en homologatie . Het eerste semester van het eerste academiejaar komt overeen met de andere curricula van de Master in Advanced Automotive Engineering en wordt gehouden op de afdeling Engineering Enzo Ferrari (Modena Campus). Vanaf het tweede semester van het eerste academiejaar worden alle cursussen gegeven op de afdeling Industriële Techniek (Bologna Campus).
  • De tweede specialisatie , gehouden op de Modena-campus , richt zich op het ontwerp en de modellering van hoogwaardige verbrandingssystemen, met bijzondere nadruk op FEM- en CFD-berekeningen . het wordt volledig gehouden op de afdeling Engineering Enzo Ferrari (Modena Campus).

Het Curriculum in Advanced Powertrain duurt twee academiejaren en biedt de kerncompetenties met betrekking tot krachtige aandrijflijnsystemen voor voertuigen.

Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 20 studenten voor de Advanced Powertrain - Modena Campus en 20 studenten voor de Advanced Powertrain - Bologna Campus, voor een totaal van 40 plaatsen . Toelating is gebaseerd op verdienste en interviews om motivatie en vaardigheden te beoordelen. Alle lessen worden in het Engels gegeven .

De internationale faculteit van MUNER bestaat uit zeer ervaren docenten en professionals . De inhoud van de cursussen is samen met de bijdrage van de partnerbedrijven gedefinieerd om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij de huidige eisen van de arbeidsmarkt.

Het programma vereist dat studenten deelnemen aan tal van laboratoriumactiviteiten , hetzij op de campus, hetzij in de gebouwen van industriële partners, in lijn met een ' leren door te doen' -aanpak. Het omvat ook verplichte stages in particuliere bedrijven en laboratoriumgebaseerde scriptievoorbereidingsactiviteiten , die worden uitgevoerd met behulp van een "projectwerk" -aanpak.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen