Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master in elektrische voertuigtechniek (EVE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master in elektrische voertuigtechniek (EVE)

Bologna, Italië

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.126 / per year

Op de campus

Invoering

Electrical Vehicle Engineering (EVE) is een internationale masteropleiding die diepgaande kennis biedt van apparaten voor de conversie van elektrische energie en hun integratie in elektrische voertuigen.

Deze cursus heeft tot doel echte experts op te leiden in het ontwerp van elektrische aandrijflijncomponenten en in de ontwikkeling van de aandrijflijn van een breed scala aan BEV – Battery Electric Vehicles , variërend van sportwagens tot zware voertuigen.

EVE-afgestudeerden zullen de belangrijkste componenten van een elektrisch tractiesysteem kunnen ontwikkelen: batterijen, elektromotoren, voertuigenergie, vermogenselektronica, batterijladers, boordvoedingssystemen.

De cursus wordt beheerd door de Universiteit van Bologna en de onderwijslocatie is de afdeling Elektrische, Elektronische en Informatietechniek “Guglielmo Marconi” in dezelfde stad.

Het programma duurt twee academiejaren en omvat aspecten die verband houden met elektrische subsystemen en hun integratie in tractiesystemen, snellader- en stroomnetwerkverbindingen aan boord, elektrische aandrijflijnen, geavanceerde autosensoren, elektrische energiesystemen aan boord, energieopslagsystemen en thermische conditioneringssystemen.

Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 30 studenten. Toelatingen zijn gebaseerd op verdiensten en interviews waarin motivaties en vaardigheden worden geëvalueerd. Alle lessen worden volledig in de Engelse taal gegeven.

De internationale faculteit van MUNER bestaat uit zeer ervaren docenten en professionals . De inhoud van de cursussen is samen met de bijdrage van de partnerbedrijven gedefinieerd om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij de huidige eisen van de arbeidsmarkt.

Het programma vereist dat studenten deelnemen aan tal van laboratoriumactiviteiten , hetzij op de campus, hetzij in de gebouwen van industriële partners, in lijn met een ' leren door te doen' -aanpak. Het omvat ook verplichte stages in particuliere bedrijven en laboratoriumgebaseerde scriptievoorbereidingsactiviteiten , die worden uitgevoerd met behulp van een "projectwerk" -aanpak.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen