Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Invoering

Wil je deel uitmaken van een divers netwerk? Doe mee met de MSM -ervaring!

Maastricht School of Management ( MSM ) maakt deel uit van Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE behoort tot een selecte groep van 1% van de onderwijsinstellingen wereldwijd met een Triple Crown accreditatie door de internationale accrediterende instanties AACSB, EQUIS en AMBA.

MSM biedt MBA, Master in Management en Executive PhD-programma's, en veel kortere professionele en executive cursussen.

Met een succesvolle staat van dienst van 70 jaar in wereldwijde managementopleidingen, heeft MSM een groot netwerk van studenten, alumni en partners over de hele wereld opgebouwd.

Studeren in een van de managementprogramma's van MSM betekent dat u uw studie-ervaring deelt met mededeelnemers uit vele landen, professionele achtergronden en interessegebieden. Deel uitmaken van zo'n diverse gemeenschap biedt je de mogelijkheid om je internationale netwerk aanzienlijk uit te breiden en te leren van je mededeelnemers door kennis en ervaring uit te wisselen.

Tijdens je hele studieperiode profiteer je van de persoonlijke benadering en het hoge serviceniveau van MSM . Onze toegewijde docenten en medewerkers zijn zeer toegewijd om bij te dragen aan uw academische, professionele en persoonlijke succes.

MSM alumni bezetten topposities in het bedrijfsleven, de overheid en de wetenschap.

Via het Expert Center on Emerging Economies (ECEE) biedt MSM capaciteitsversterking voor een groot aantal verschillende klanten over de hele wereld. MSM biedt ook wereldwijde programma's op maat, volledig afgestemd op de behoeften van de klantorganisatie.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

Locaties
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Vragen