Keystone logo
Mount St. Mary's University

Mount St. Mary's University

Mount St. Mary's University

Invoering

Het leven van de huidige student verschilt enorm van dat van de jonge mannen die meer dan 200 jaar geleden in Emmitsburg aankwamen.

Het vroege studentenleven draaide om academici en religieuze ontwikkeling, met weinig studentenorganisaties. Tegenwoordig biedt de Mount meer dan 70 clubs en eerverenigingen, evenals delen van het curriculum die leren om diensten te leren, ontworpen om studenten in staat te stellen iets terug te doen voor hun universiteit en gemeenschap.

Het vroege college beperkte recreatie voor studenten tot woensdag- en zaterdagmiddag en stond het wandelen op het terrein goed. Tegenwoordig neemt de universiteit deel aan Divisie I van de NCAA. Studenten spelen in 24 varsity heren- en damesteams, samen met eersteklas sporten voor herenrugby en esports, en 30 intramurale teams en teams op clubniveau.

Meer dan 200 jaar geleden onderwezen zes hoogleraren een kerncurriculum dat zeven jaar in beslag nam en geen specialisatie bood. Tegenwoordig heeft het college 114 voltijdse faculteitsleden in dienst om ons geïntegreerde en opeenvolgende kerncurriculum te onderwijzen in 49 majors.

Locaties

  • Emmitsburg

    Old Emmitsburg Road,16300, 21727, Emmitsburg

    Vragen