Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Invoering

Moravian University heeft diepe wortels en een record van succes dat langer is dan dat van onze natie. De iconische Moravische ster staat in onze geschiedenis gegraveerd en is overal aanwezig. Het gevoel van Moravian is verweven met dat van Bethlehem en draagt zowel de veerkracht van de stalen stadsgeschiedenis als de lichtheid van de raamkaarsen die elke nacht gloeien in de Moravische traditie.

Bethlehem staat zo bekend om zijn geschiedenis dat het is toegevoegd aan de shortlist van UNESCO-werelderfgoed, in de hoop zich aan te sluiten bij historische locaties als Independence Hall, het Vrijheidsbeeld en de piramides van Egypte.

Undergraduate Academics

Voor een kleine school heeft de Moravische ervaring een groot bereik. Je kunt kiezen uit meer dan 70 studierichtingen of zelfs je eigen major ontwerpen. Bovendien biedt het graduate-programma meer dan 45 doctoraats- en masterdiploma's en certificeringsopties. Maar u hoeft nu niets te beslissen. Bij Moravian willen we dat je de tijd neemt om al je academische interesses te verkennen en je vervolgens te concentreren op het door jou gekozen pad.

Bekijk alle bachelorprogramma's .

Daarnaast kun je deelnemen aan ons Honours Program, SOAR-onderzoek, lokale stages, studentenclubs, studeren in het buitenland en meer.

Onze gemiddelde klasgrootte is 16 studenten, met een student-tot-faculteitverhouding van 11:1. Dat betekent dat uw professoren u bij voornaam kennen en geven om uw succes! Je krijgt een Macbook Pro en een iPad die je vier jaar op school kunt gebruiken, en je kunt ze zelfs houden als je eenmaal bent afgestudeerd.

Afgestudeerde academici

Moravian Graduate biedt meer dan 50 afstudeer- en certificaatprogramma's in gedragsgezondheid, zaken, onderwijs, schone kunsten, verpleegkunde, revalidatiewetenschappen en theologische studies.

De afstudeer- en certificaatprogramma's van Moravian zijn ontworpen om eersteklas afgestudeerden voor te bereiden om te voldoen aan de behoeften van groeiende industrieën - en ze zijn ook ontworpen om in je leven te passen, niet om het te ontwortelen. Daarom worden graduate cursussen aangeboden in traditionele, versnelde, gemengde en online formaten. Je hebt ook het beste van Moravian University binnen handbereik, en onze docenten, medewerkers en mentoren voor studentenervaringen zijn toegewijd aan jouw succes.

Bekijk alle afstudeerprogramma's .

Plaats

Moravian, gelegen langs de oostkust van de Verenigde Staten, roept Bethlehem, Pennsylvania thuis. In deze bruisende kleine stad bevindt u zich op slechts een klein eindje rijden van de grote steden, zoals Philadelphia, New York City en Washington DC Stel u alle weekendreizen en nieuwe avonturen voor! Maar maak je geen zorgen, er is ook genoeg te doen in de Lehigh Valley. Of u nu een van de beste muziekfestivals in Noord-Amerika (Musikfest) bezoekt of geniet van een honkbalwedstrijd in Coca Cola Stadium, er is nooit een saai moment in Bethlehem, PA.

De gemeenschap van Bethlehem is altijd erg gastvrij voor Moravische studenten en werkt vaak samen met de universiteit om stages, praktische leermogelijkheden en gratis evenementen aan te bieden.

Weer

Lehigh Valley in Pennsylvania beleeft alle vier de seizoenen ten volle. De herfst brengt fris sweaterweer en kleurrijke bladeren. Winterjassen onze campus met sneeuw. De lente biedt regenbuien en bloeiende bloemen. En de zomer is zonnig en warm. Elk seizoen brengt iets anders dan Bethlehem en we zijn er dol op!

Campusfuncties

Studentenleven

Er is genoeg te doen bij Moravian University , of je nu geïnteresseerd bent in sport, kunst of betrokkenheid bij de gemeenschap. Als een NCAA Division III-school heeft Moravian 23 sportteams op varsity-niveau, evenals 10 intramurale teams als je gewoon plezier wilt hebben! Er zijn meer dan 80 studentenclubs om aan deel te nemen, waaronder muziekensembles, studentenbestuur, studentenvakbonden en meer.

Veiligheid

Ja! De veiligheid van onze leerlingen heeft de hoogste prioriteit bij Moravian University . Onze campuspolitie zorgt voor een veilige omgeving voor iedereen en staat altijd klaar om te helpen, mocht dat nodig zijn. We bieden ook 24 uur per dag begeleiding en dagelijkse pendeldiensten, evenals noodtelefoons met blauw licht op de hele campus.

  Beurzen en financiering

  Kosten en hulp

  We doen er alles aan om u te helpen uw doelen te bereiken - en dat omvat ook het bieden van betaalbaar privéonderwijs.

  Moravian University biedt een International Student Merit Award voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van uw academische programma, uw TOEFL- of IELTS-scores en uw SAT-scores indien ingediend. Neem contact op met Executive Director of International Enrollment via het aanvraagformulier op deze pagina voor meer informatie over de International Student Merit Award.

  Statistieken van alumni

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Vragen