Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Montana State University

Montana State University

Montana State University

Invoering

Montana State University , het staatsbeursinstituut van de staat, leidt studenten op, creëert kennis en kunst en bedient gemeenschappen door leren, ontdekken en engagement te integreren.

MSU Vision

Montana State University is net zo opmerkelijk als zijn omgeving. Het werd opgericht als een beurzeninstituut en is een gastvrije, avontuurlijke gemeenschap van studenten, docenten en personeel die zich onderscheiden door zijn toewijding om 's werelds grootste uitdagingen het hoofd te bieden. De universiteit stimuleert individuen om hun ambities te ontdekken en na te streven. Het inspireert mensen om met de universiteit in zee te gaan om het menselijk vooruitzicht te verbeteren door middel van excellentie in onderwijs, onderzoek, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Academische uitmuntendheid

MSU bereidt studenten voor op een afgestudeerde uitgerust voor loopbaan en vervolgonderwijs. MSU's lage leerling-facultaire ratio betekent toegankelijke professoren en praktische leermogelijkheden. Door samen te werken met docenten van wereldklasse, ontdekken studenten nieuwe kennis die de kwaliteit van het leven over de hele wereld helpt verbeteren. Deze ondersteunende en samenwerkende leeromgeving helpt studenten slagen in het strijden voor nationale en internationale beurzen en prijzen. In het afgelopen jaar alleen al, hebben MSU-studenten prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder:

  • Goldwater-beurzen (wiskunde, wetenschap

  • Rhodes Scholarship (om te studeren aan de universiteit van Oxford)

  • Marshall Scholarship (grad school in het Verenigd Koninkrijk)

  • Udall Scholarship (om een ​​carrière in het milieu na te streven)

  • Newman Civic Fellow (publiek leiderschap)

Montana State University is een klasse apart. MSU behoort tot de top 3% van hogescholen en universiteiten voor onderzoeksuitgaven en wordt ook door de Carnegie Foundation geclassificeerd als een instelling met een hoog undergraduate profiel. Dit betekent dat studenten aan MSU onderzoekskansen krijgen die doorgaans voorbehouden zijn aan afgestudeerde studenten op andere scholen. Bovendien biedt de locatie van MSU op het kruispunt van het Yellowstone National Park en enkele van de grootste skimogelijkheden in Amerika studenten een klaslokaal, een lab en een speeltuin zoals anders in de wereld.

Top Research University

MSU wordt nationaal erkend vanwege zijn prominente plaats in het onderzoek van vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteiten. MSU behoort tot de top 3 procent van hogescholen en universiteiten in de natie voor onderzoeksuitgaven. Vanwege het hoge niet-gegradueerde profiel krijgen studenten van MSU-studenten de gelegenheid om onderzoek te doen naar nationaal belang voor een verscheidenheid aan onderwerpen, kansen die doorgaans worden gereserveerd voor studenten aan andere universiteiten. Dat is een reden waarom MSU een nationale leider is in het produceren van winnaars van de Goldwater Scholarship, de eerste prijs voor studenten op wiskunde en wetenschapsgebieden.

Onderzoeksuitgaven bij MSU overschrijden doorgaans jaarlijks meer dan $ 100 miljoen en toponderzoeksafdelingen omvatten immunologie, chemie en biochemie, transport, natuurkunde en landhulpbronnen en milieuwetenschappen; terwijl veel van de onderzoeksfinanciering van de National Institutes of Health, afdelingen van energie, defensie en landbouw, en particuliere bronnen.

MSU is de grootste onderzoeksuniversiteit in Montana en de grootste onderzoeks- en ontwikkelingsentiteit van elke soort in de staat, wat zich vertaalt in veel mogelijkheden voor studenten om betekenisvol praktijkgericht onderzoek en creatieve projecten te doen, evenals economische welvaart voor het gebied. MSU-onderzoek heeft geleid tot belangrijke ontdekkingen die de wereld veranderen. MSU heeft meer dan 250 actieve technologielicenties. Daarnaast zijn 91 patenten en 36 certificaten van plantensoorten uitgegeven voor MSU-ontdekkingen met nog veel meer in behandeling.

Betrokkenheid en reikwijdte

Studenten, professoren en personeel van MSU werken samen met communitypartners om kennis en middelen uit te wisselen en toe te passen die de wereld verbeteren. MSU heeft onlangs de Carnegie Foundation voor de engagementclassificatie van de Bevordering van het Onderwijs ontvangen. De aanduiding erkent toewijding aan het onderwijs dat vrijwilligerswerk in gemeenschappen aanmoedigt en kennis verspreidt die het publiek ten goede komt. Daarnaast nemen studenten deel aan cursussen, clubs en georganiseerde evenementen in veel lokale, nationale en internationale serviceleerprojecten waarmee ze hun opleiding kunnen toepassen en tegelijkertijd gemeenschappen kunnen versterken.

Community Betrokkenheid

Na een rigoureus aanvraag- en evaluatieproces, werd MSU bekroond met de Carnegie Foundation voor de classificatie van klassenbetrokkenheid van de Bevordering van het Onderwijs. Deze aanduiding erkent MSU's toewijding aan onderwijs dat vrijwilligerswerk in gemeenschappen aanmoedigt en kennis verspreidt die het publiek ten goede komt. Service- en outreach-projecten zijn ingebed in MSU's cursussen, onderzoek en buitenschoolse activiteiten om het leren te verbeteren en levens over de hele wereld te verbeteren.

accreditatie

MSU onderhoudt en overschrijdt een aantal accreditatievereisten die zijn ontworpen om te zorgen voor hoogwaardige onderwijsnormen. MSU is geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities. Tijdens de meest recente heraccreditatie werd MSU geprezen voor een 'extreem hoog niveau van productiviteit en effectiviteit'. Naast nationale accreditatie behouden veel hogescholen, afdelingen en programma's van MSU ook strenge accreditatiegegevens bij gespecialiseerde instanties.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Vragen