Keystone logo
Monmouth University

Monmouth University

Monmouth University

Invoering

Monmouth University , gelegen langs de noordelijke kustlijn van New Jersey, biedt een gastvrije en dynamische omgeving voor de ontwikkeling van studenten. Innovatieve academische programma's, individuele aandacht van de faculteit en nationaal gerangschikte Divisie I-atletiek maken onze privéuniversiteit tot een geweldige plek om je toekomst te vinden.

De prachtige kustcampus van Monmouth ligt in het hart van een levendige cultuur die rijk is aan geschiedenis, kunst, technologie en ondernemerschap. Op slechts een uur rijden van New York en Philadelphia, zijn we er trots op studenten voor te bereiden op een succesvol leven na hun afstuderen. Onze gerenommeerde faculteit is actief betrokken bij het bevorderen van academisch onderzoek in het hele land, terwijl ze zinvolle betrokkenheid van de gemeenschap en kritisch denken voor zelfontplooiing aanmoedigt.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • West Long Branch

    Cedar Avenue,400, 07764, West Long Branch

    Vragen