Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI Master of Science in computervisie
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Master of Science in computervisie

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Op de campus

* voltijdstudenten met volledige beurs: gratis | deeltijdstudenten: AED 5,000 per credit-uur, 35 credits in totaal, plus diverse kosten

Invoering

Na voltooiing van de programma-eisen, zal de afgestudeerde in staat zijn om:

 1. Uitgebreide en zeer gespecialiseerde kennis van computervisie vertonen in overeenstemming met de onderliggende wiskundige en computationele principes.
 2. Voer een kritisch literatuuronderzoek uit en ontwikkel nieuwe ideeën door multidisciplinaire kennis te integreren.
 3. Pas geavanceerde probleemoplossende vaardigheden toe om oplossingen te analyseren, ontwerpen en uitvoeren voor de bestaande en nieuwe problemen in computervisie waarmee zowel de industrie als de academische wereld te maken hebben.
 4. Word zeer bekwaam in het initiëren, beheren en voltooien van veelzijdige computervisieprojecten en in staat zijn om concepten, complexe ideeën en conclusies duidelijk te communiceren, zowel mondeling als in de vorm van technische rapporten.
 5. Functioneer onafhankelijk en in een team om computervisieproblemen aan te pakken onder complexe en onvoorspelbare real-world omgevingen.
 6. Demonstreer een fundamenteel begrip van computervisiediscipline op een gevorderd niveau dat geschikt is om een Ph.D. graad en bijdragen aan geavanceerd computervisieonderzoek om nieuwe kennis te produceren of verantwoordelijkheid te nemen om innovatieve en impactvolle computervisieprojecten in de industrie te leiden.
 7. Manifesteer de juiste leerhouding tijdens cursussen en onderzoek waaruit duidelijk eigendom, persoonlijke en technische groei en verantwoordelijkheid blijkt.
 8. De juridische, ethische, ecologische en sociaal-culturele gevolgen van computervisietechnologieën begrijpen en geïnformeerde en eerlijke beslissingen kunnen nemen over complexe praktische kwesties.

De minimale diplomavereisten voor het Master of Science in Computer Vision-programma zijn 35 studiepunten, als volgt verdeeld:

 • Kerncursussen: 4 cursussen (15 credit-uren)
 • Keuzevakken: 2 cursussen (8 credit-uren)
 • Onderzoeksscriptie: 1 cursus (12 credit-uren)

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen