Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Invoering

De Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is een onderzoeksgebaseerde academische instelling op academisch niveau die gespecialiseerde opleidingen aanbiedt voor lokale en internationale studenten op het gebied van kunstmatige intelligentie.

De MBZUAI heeft tot doel de vooruitgang van wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling, overdracht en gebruik van kunstmatige intelligentie te ondersteunen door de introductie van MSc en Ph.D. programma's waarmee studenten hun intellectuele potentieel kunnen benutten in een ultramoderne omgeving.

Het doel van de MBZUAI is om academische en onderzoeksexcellentie te bereiken op lokaal, regionaal en internationaal niveau, haar studenten te helpen slagen in hun loopbaan en hun verworven kennis te benutten om enkele van de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Onze uniciteit. Jouw voordeel

1. Onderzoeksgericht

De Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence is de eerste AI-gerichte onderzoeksuniversiteit ter wereld. MBZUAI werkt samen met het in Abu Dhabi gevestigde Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), een wereldwijde kracht in excellentie en leiderschap van AI-onderzoek, voor de supervisie van Ph.D. studenten en curriculumontwikkeling.

2. De campus

De MBZUAI is volledig geïntegreerd met de stad Abu Dhabi, een levendige hoofdstad die erfgoed combineert met een moderne levensstijl. De campus, gelegen in Masdar City - een van 's werelds meest duurzame stedelijke gemeenschappen - biedt ultramoderne faciliteiten, laboratoria en onderzoekscentra die een unieke omgeving bieden om uw onderzoek uit te voeren.

3. Beurs

De MBZUAI biedt een volledige beurs die 100% collegegeld en andere voordelen dekt, zoals een maandelijkse vergoeding, ziektekostenverzekering en accommodatie,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Professionele kansen

De sterke banden van MBZUAI met de nationale overheid, de industrie en de academische wereld bieden onze studenten een platform om verbinding te maken met een netwerk van strategische partners om geweldige ervaringen op te doen door mogelijke stages op gebieden zoals gezondheidszorg, telecommunicatie, technologie, overheid, financiën en nog veel meer. De perfecte toegangspoort om uw professionele ontwikkeling met succes te stimuleren.

5. Internationale omgeving

MBZUAI is de beste universiteit voor je onderzoeksverblijf. Aanvragers uit alle landen en nationaliteiten zijn welkom, aangezien de toelating en acceptatie van de programma's gebaseerd zijn op een hoge academische reputatie en verdienste. Door een internationale campusomgeving te creëren, wil MBZUAI een cultuur van integratie en ontwikkeling bevorderen.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Beurzen en financiering

MBZUAI biedt studenten een keuze uit graduate programma's in een moderne en innovatieve universitaire setting, gelegen in de bloeiende hoofdstad van de VAE. MBZUAI combineert een eigentijds onderwijssysteem en een robuust curriculum met de rijke cultuur en het erfgoed van Abu Dhabi en biedt een ervaring als geen ander.

Alle studenten die op voltijdse basis worden toegelaten, krijgen het voorrecht om hun studie af te ronden met een volledige beurs. Om de beurzen, stipendia en andere voordelen te behouden, wordt van studenten echter verwacht dat ze tijdens hun studieperiode een hoge academische reputatie behouden, de gedragscode van de universiteit naleven en aan bepaalde eisen voldoen.

De beurs omvat:

 • 100% gratis collegegeld
 • Studentenhuisvesting op de campus
 • Ziektekostenverzekering en visumsponsoring in de VAE voor niet-onderdanen van de VAE
 • Maandelijks stipendium (afhankelijk van de regels en voorschriften van de universiteit, zoals vermeld in de Universiteitscatalogus)
 • Internationale en in de VAE verblijvende studenten
  • MSc: AED 8.000
  • Ph.D.: AED 10.000 (Getrouwde PhD-studenten kunnen verzoeken om buiten de campus te wonen en een extra huurtoeslag van AED 5.000 te ontvangen, onder voorbehoud van goedkeuring en indiening van officiële documenten.)
  • Nationale studenten van de VAE
  • MSc: AED 30.000 (alleenstaand) of AED 33.000 (getrouwd; hiervoor zijn officiële documenten vereist)
  • Ph.D.: AED 36.000 (alleenstaand) of AED 39.000 (getrouwd; hiervoor zijn officiële documenten vereist)

Statistieken van alumni

Ranglijsten

CS-ranglijsten in één oogopslag

 • 18e op het gebied van AI in CS Rankings wereldwijd
 • 28e op het gebied van ML in CS Rankings wereldwijd
 • 16e op het gebied van CV in CS Rankings wereldwijd
 • 19e op het gebied van NLP in CS Rankings wereldwijd

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Vragen