Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc in Modebedrijfsmanagement
Manchester Metropolitan University

MSc in Modebedrijfsmanagement

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 / per year *

Op de campus

* voltijdse vergoeding voor internationale studenten uit de EU en niet-EU

Invoering

Met een sterke focus op inzetbaarheid en sociale verantwoordelijkheid is de MSc International Fashion Business Management gericht op kandidaten met verschillende achtergronden die een professioneel begrip van de mode-industrie willen krijgen.

De programmastructuur stelt modecreatieven in staat om hun creatieve praktijk voort te zetten en tegelijkertijd een gedegen kennis op te doen van de internationale modewereld, evenals kandidaten die hun eigen modemerk of bedrijf willen vestigen in deze concurrerende geglobaliseerde industrie. Deze cursus zal afgestudeerden uitrusten met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de mode-industrie te helpen evolueren naar meer ethisch bewust, sociaal progressief en ecologisch duurzaam.

Studenten doen ervaring op met zowel de strategische als creatieve aspecten van mode, business en management. Ze ontwikkelen kennis van zakelijke, ecologische, sociale en culturele contexten en onderbouwen het strategische en creatieve proces met theoretische kennis in een steeds veranderende wereldmarkt.

Het karakter en de cultuur van Manchester zijn verankerd in deze cursus. Als internationale stad die wereldmerken aantrekt en een bloeiende onafhankelijke mode-economie heeft, kunnen studenten profiteren van een scala aan verschillende leerervaringen. Door middel van een reeks live projectopdrachten en mogelijkheden voor samenwerking worden studenten aangemoedigd om de status quo uit te dagen en een creatief portfolio voor de industrie te produceren dat hun specifieke vaardigheden en ervaring laat zien aan toekomstige werkgevers.

Kenmerken en voordelen

  • Flexibiliteit - Kies uit een reeks gespecialiseerde optie-eenheden in Term 2, waaronder ondernemerschap, productontwikkeling en industriële ervaring, om je studie af te stemmen op je interesses en loopbaanambities.
  • Modegemeenschap - Manchester is een internationale en cultureel diverse stad en biedt naast een bloeiende onafhankelijke mode-economie en creatieve industrieën ook onderdak aan internationale merken.
  • Expertise - Onze medewerkers zijn onderzoekers en specialisten uit de branche, die de hele modewereld bestrijken, van ontwerp, toeleveringsketen en productie tot marketing, merchandising en management.
  • De toekomst van de mode - Studenten worden uitgerust met de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om de mode-industrie te helpen evolueren naar een meer ecologisch duurzame, sociaal progressieve en ethisch bewuste industrie.
  • Links met de industrie - We zijn verbonden met meer dan 400 partners uit de industrie, van ASOS en Boohoo tot Alexander McQueen en de British Fashion Council, om ervoor te zorgen dat onze programma's voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende sector door middel van live projecten, externe bezoeken en netwerkmogelijkheden.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Programma levering

Over de school

Vragen