Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc in Mode-inkoop en Merchandisingmanagement
Manchester Metropolitan University

MSc in Mode-inkoop en Merchandisingmanagement

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 / per year *

Op de campus

* voltijdse vergoeding voor internationale studenten uit de EU en niet-EU

Invoering

Dit programma biedt je de mogelijkheid om specialistische kennis te ontwikkelen van mode-inkoop en merchandising vanuit een managementperspectief en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze snelle, concurrerende, wereldwijde industrie. Om dit te bereiken kiest de opleiding voor een professionele benadering met een sterke academische onderbouwing, terwijl creativiteit wordt aangemoedigd.

Branchegerelateerde briefings, ondersteund door lokale en internationale modebedrijven, zullen studenten blootstellen aan live situaties waarin ze real-world beslissingen nemen en effectief leren communiceren op alle niveaus en over taalbarrières heen. Fundamenteel voor het programma is de ontwikkeling van professionele, leidinggevende en persoonlijke vaardigheden, zoals commercieel bewustzijn, financiële analyse, onderhandelen en relatiebeheer, allemaal essentieel voor succes in het internationale bedrijfsleven.

De balans tussen academische onderbouwing en professionele partnerschappen vergemakkelijkt de ontwikkeling van onderzoeks- en analytische vaardigheden en biedt een diepgaand begrip van technologie, duurzaamheid, ethiek, financiën, toekomstige markten, winstmarges, prijsstelling, verkoopstrategieën en omzet. De MSc Fashion Buying and Merchandising Management zal afgestudeerden uitrusten met een reeks belangrijke vaardigheden die nodig zijn om de mode-industrie te helpen evolueren naar een meer ethisch bewuste, sociaal progressieve en ecologisch duurzame sector.

Kenmerken en voordelen

  • Flexibiliteit - Kies uit een reeks gespecialiseerde optie-eenheden in Term 2, waaronder ondernemerschap, productontwikkeling en industriële ervaring, om je studie af te stemmen op je interesses en loopbaanambities.
  • Modegemeenschap - Manchester is een internationale en cultureel diverse stad en biedt naast een bloeiende onafhankelijke mode-economie en creatieve industrieën ook onderdak aan internationale merken.
  • Expertise - Onze medewerkers zijn onderzoekers en specialisten uit de branche, die de hele modewereld bestrijken, van ontwerp, toeleveringsketen en productie tot marketing, merchandising en management.
  • De toekomst van de mode - Studenten worden uitgerust met de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om de mode-industrie te helpen evolueren naar een meer ecologisch duurzame, sociaal progressieve en ethisch bewuste industrie.
  • Links met de industrie - We zijn verbonden met meer dan 400 partners uit de industrie, van ASOS en Boohoo tot Alexander McQueen en de British Fashion Council, om ervoor te zorgen dat onze programma's voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende sector door middel van live projecten, externe bezoeken en netwerkmogelijkheden.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Programma levering

Over de school

Vragen