Keystone logo
Manchester Metropolitan University MA in Toegepaste Criminologie
Manchester Metropolitan University

MA in Toegepaste Criminologie

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 / per year *

Op de campus

* voltijdse vergoeding voor internationale studenten uit de EU en niet-EU | deeltijdse vergoeding: £3084 per 30 studiepunten per jaar

Invoering

Onze MA in Toegepaste Criminologie is ontwikkeld om kennis en ervaring uit de praktijk te bieden. Je krijgt de kans om criminologie in de praktijk te bekijken, zowel in het strafrecht als in toegepast onderzoek.

Ons team bestaat uit voormalige rechtsbeoefenaars en onderzoekers op het snijvlak van onderzoek en evaluatie op gebieden zoals jeugdrecht, drugs en strafrechtelijk beleid. De ervaring en contacten die dit met zich meebrengt, hebben ons in staat gesteld een levendig, toegepast curriculum te ontwikkelen met studiemogelijkheden in strafrechtelijk beleid, praktijk en theorie, evenals de mogelijkheid om stage te lopen in een relevante organisatie. Je zult ook onderzoeksmethoden behandelen en je eigen onderzoek uitvoeren.

We hebben deze cursus ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn of van plan zijn te gaan werken in het strafrecht en aanverwante gebieden, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een academische carrière; het is geen vereiste dat studenten eerder criminologie hebben gestudeerd.

Kenmerken en voordelen

  • Een gevarieerde masteropleiding - ontworpen voor zowel studenten met puur academische doelen en interesses als studenten die zich meer op de praktijk willen richten.
  • Banden met de sector en input - profiteer van onze nauwe banden met het jeugdrecht, de reclassering, de politie en de gevangenissen in de regio, en input van mensen uit de praktijk van het strafrecht en groepen die campagne voeren voor gerechtigheid
  • Geen examens - de beoordeling is 100% cursuswerk met mogelijkheden om casestudy's van baanbrekend onderzoek en de praktijk te onderzoeken.
  • Academische expertise - docenten hebben nationale en internationale reputaties binnen het vakgebied en zijn actief betrokken bij onderzoek, publicaties en academisch ondernemerschap, maar ook bij overleg met de overheid, beleidsontwikkeling en evaluatie. Dit komt terug in het onderwijs en als gevolg daarvan kun je verwachten dat je wordt blootgesteld aan de allernieuwste ontwikkelingen en opkomende kennis op dit gebied.
  • Stages in het bedrijfsleven - je krijgt de kans om een stage te lopen in, of gerelateerd aan, de wereld van het strafrecht.
  • Uitmuntend onderzoek - de afdeling Sociologie is de thuisbasis van vele onderzoekscentra, waaronder het Manchester Centre for Youth Studies (MCYS), de Policy Evaluation and Research Unit (PERU), de Substance Use and Associated Behaviours (SUAB) onderzoeksgroep en het Crime and Wellbeing Big Data Centre. Masterstudenten kunnen via deze centra betrokken worden bij onderzoeksactiviteiten.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Programma levering

Over de school

Vragen