Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Invoering

Bereik je potentieel bij Manchester Met - een ambitieuze universiteit met een trotse geschiedenis.

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) is sinds 1824 een historische en internationaal erkende instelling. De universiteit staat bekend om de kwaliteit van haar onderwijs en behoort tot de 60 beste universiteiten van het Verenigd Koninkrijk (The Complete University Guide 2023).

De universiteit, centraal gelegen in het centrum van Manchester, is de thuisbasis van een diverse gemeenschap van meer dan 4.000 internationale studenten uit meer dan 100 landen. Manchester is een spannende en levendige stad met musea, galeries, theaters en muziekpodia. Manchester is uitgeroepen tot de op twee na beste studentenstad van het land (QS Best Student Cities 2023) en een van de meest betaalbare steden voor studenten in het Verenigd Koninkrijk (UniFresher 2023).

Manchester Met ondergaat een investeringsprogramma van £400 miljoen om haar onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te verbeteren. Er is recentelijk geïnvesteerd in het Grosvenor-gebouw, de School of Digital Arts, het Instituut voor Sport en het Dalton-gebouw, een herontwikkeling van de faculteit Wetenschap en Techniek.

Manchester Met is ook toegewijd aan het erkennen van goed presterende internationale studenten en biedt een uitgebreide reeks beurzen aan. Hier vind je meer informatie en kun je nagaan of je in aanmerking komt voor . T&Cs van toepassing.

Dit jaar kunnen we ook onze Vice-Chancellor's International Regional Scholarship aanbieden, die studenten uit specifieke regio's een korting van 50% op het collegegeld geeft in het eerste studiejaar. De beurs is beschikbaar voor zelfbetalende studenten uit in aanmerking komende landen die een bachelorstudie volgen en aan de beursvoorwaarden voldoen.

Een volledige lijst van in aanmerking komende programma's is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Lees dit document om te controleren of je in aanmerking komt en om je aan te melden.

Vul ons onlineformulier in vóór 30 juni 2024.

Locaties

  • Manchester

    Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

Vragen