Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Invoering

Bereik je potentieel bij Manchester Met - een ambitieuze universiteit met een trotse geschiedenis

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) is een historische en internationaal erkende instelling die dateert uit 1824. De universiteit staat bekend om de kwaliteit van haar onderwijs en staat ook gerangschikt als een van de 60 beste universiteiten in Groot-Brittannië (The Complete University Guide 2023).

De universiteit, gelegen in het hart van het stadscentrum van Manchester, herbergt een diverse gemeenschap van meer dan 4.000 internationale studenten uit meer dan 100 landen. Manchester is een opwindende en levendige stad, vol musea, galerieën, theaters en muzieklocaties. Het is gerangschikt als de derde beste studentenstad van het land (QS Best Student Cities 2023) en een van de meest betaalbare steden voor studenten in het Verenigd Koninkrijk (UniFresher 2023).

De universiteit ondergaat een investeringsprogramma van £ 400 miljoen om haar onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te verbeteren. Er is recentelijk geïnvesteerd in hun Grosvenor-gebouw, School of Digital Arts, Institute of Sport en het Dalton-gebouw, een herontwikkeling van hun Faculteit Wetenschappen en Techniek.

Manchester Met zet zich ook in voor het erkennen van goed presterende internationale studenten en biedt een uitgebreid scala aan beurzen. Bekijk hier meer informatie.

Campusfuncties

Studentenvoorzieningen & faciliteiten

Als je ervoor kiest om aan Manchester Met te studeren, heb je toegang tot indrukwekkende collegezalen, seminarieruimtes en studieruimtes, evenals een ongelooflijke bibliotheek vol met meer dan een miljoen boeken, tijdschriften en e-bronnen (Academisch jaar 2020/21 ).
Er is ook een scala aan IT- en mediafaciliteiten beschikbaar, waaronder multimediatechnologie en hoogwaardige laboratoria. Volg hier de virtuele tour over de campus.


Manchester Met heeft indrukwekkende faciliteiten , waaronder collegezalen, seminarieruimtes en studieruimtes die beschikken over de nieuwste technologie en specialistische apparatuur. Het is ook de thuisbasis van PrintCity, een innovatiecentrum voor 3D-printen, en heeft een ongelooflijke 24-uursbibliotheek met meer dan een miljoen boeken, tijdschriften en e-bronnen*. *Academisch jaar 2020-21

Er is ook een scala aan IT- en mediafaciliteiten beschikbaar, waaronder multimediatechnologie en hoogwaardige laboratoria. Volg hier de virtuele tour over de campus.

Sport

Manchester is de thuisbasis van enkele van de grootste namen in de sport, en dit heeft Manchester Met geïnspireerd om een breed scala aan sportactiviteiten aan studenten aan te bieden - er zijn momenteel 45 sportclubs op de universiteit,

Het Institute of Sport werkt ook samen met organisaties zoals de voetbalbond, het Internationaal Olympisch Comité, het Internationaal Paralympisch Comité, Sport Engeland en de UEFA.

Onderzoek

Negentig procent van de onderzoeksimpact van de universiteit is 'wereldleidend' of 'internationaal excellent'**, wat getuigt van de kwaliteit van het onderzoek dat zij doet. Ontdek de omvang, diepgang en ambitie van hun werk en hoe ze een wereldwijde impact maken door de website hier te bezoeken. **REF 2021

Studentenondersteuning

Manchester Met beschikt over zeer ervaren medewerkers die loopbaanadvies en gratis Engelstalige ondersteuning bieden. Ze hebben ook een speciaal International Office om ervoor te zorgen dat internationale studenten alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen.

Iedere student aan de Universiteit is automatisch ook lid van de Studenten; Union, die bestaat om ervoor te zorgen dat studenten tijdens hun studie de best mogelijke ervaring hebben.

accommodatie

Internationale studenten hebben tijdens hun studie aan Manchester Met toegang tot een scala aan accommodatiemogelijkheden, van kamers met eigen badkamer in gedeelde flats tot slaapkamers met gedeelde keukens en badkamers. Manchester Met heeft ook zelfstandige studio's beschikbaar.
Alle kamers liggen dichtbij de plek waar je gaat studeren en vlakbij lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, cafés en uitstekende vervoersverbindingen. U zult ook ondersteuning krijgen wanneer u die nodig heeft, van hun Residential Life Team tot hun 24-uurs Beveiligingsteam. Niet-gegradueerde studenten zijn ook verzekerd van een plaats in de studentenhuisvesting van de Universiteit van Manchester Met voor hun eerste studiejaar, zolang ze zich vóór de jaarlijkse deadline aanmelden.

  Ranglijsten

  Waarom studeren aan Manchester Metropolitan University

  1. Gerangschikt als 60e universiteit in Groot-Brittannië. (Complete Universiteitsgids 2024)
  2. Levenslange toegang tot onze digitale carrièreservice voor alle alumni van de universiteit.
  3. £400M+ toekomstige investeringen gepland om onze faciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te ontwikkelen.
  4. 1.750 academisch onderwijzend personeel en professoren.
  5. 4.000 internationale studenten uit meer dan 100 landen
  6. Geschiedenis en erfgoed: Onze wortels in het hoger onderwijs gaan terug tot 1824.
  7. Trots om een top 3 duurzame universiteit in Groot-Brittannië te zijn. (People & Planet Universiteitscompetitie 2022/23)
  8. Gratis Engelse taalondersteuning tijdens je studie.
  9. Banden binnen de sector met mondiale bedrijven, waaronder IBM, Bentley Motors, Bosch, Nike, Walt Disney, L'Oréal en Lloyds Banking Group
  10. 90% van onze onderzoeksimpact is wereldleidend of internationaal uitstekend. (REF 2021)

  Locaties

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Vragen