Keystone logo
Mid Sweden University Master in Business Administration, marketing en management (één jaar)
Mid Sweden University

Master in Business Administration, marketing en management (één jaar)

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* www.miun.se/en/feesandscholarships

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het doel van de Marketing en Management programma is om studenten gevorderde kennis te geven in gebieden die geschikt zijn voor gekwalificeerde functies in marketing, sales, of communicatie-afdelingen in bedrijven en organisaties.

Het programma richt zich op bedrijven en andere organisaties en hun relaties met klanten en leveranciers. Leiderschap, communicatie, consumentengedrag en marketing in netwerken zijn centrale thema's tijdens het eerste semester. Het tweede semester begint met twee cursussen over de methodologie. Het programma eindigt met een schriftelijke masterproef op het gebied van marketing en management.

Het programma is een cursus van een jaar hoger onderwijs op basis van eerdere studies die overeenkomt met een bachelor diploma met specialisatie in marketing en management.

Toelatingseisen

Graad van Bachelor (ten minste 180 studiepunten) met 90 Higher Education Credits in Business Administration of overeenkomstige opleiding.

Bewezen taalvaardigheid in het Engels (cursus Engels B / Engels 6), bijvoorbeeld blijkt uit een van de volgende internationale Engels testen: - de TOEFL met een minimale score van 575 op papier gebaseerde test en niet onder de 4,5 op de TWE - TOEFL met een minimale score van 90 op internet gebaseerde test en niet onder de 20 op de TWE - IELTS Academic Training met een minimale totale score van 6,5 en een minimale score op de specifieke onderdelen van ten minste 5,5.

Titel van de kwalificatie

Graad van Master of Arts / Science (60 studiepunten) Magisterexamen med huvudområdet företagsekonomi vertaald in graad van Master of Science (60 studiepunten) met een major in Business Administration

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in Brand Design en Management: eten, wijn en toerisme
  • Florence, Italië
 • Master in marketing en verkoopmanagement
  • Barcelona, Spanje
  • Online Spain
 • Master in Marketing
  • East London, Zuid-Afrika