Keystone logo
Missouri Tech

Missouri Tech

Missouri Tech

Invoering

Onze Missie

Missouri Tech is een geaccrediteerde † privé college dat informatica, elektronica en aanverwante gebieden van de studie benadrukt. Onze missie is om studenten voor een loopbaan in deze gebieden voor te bereiden door middel van een superieure leeromgeving die leerboek theorie met de praktijk combineert. Deze combinatie ontwikkelt in onze studenten de motivatie, houding en zelfvertrouwen om te slagen.

Onze visie

Onze visie is om een ​​top-kwaliteit, betaalbare, onderwijs en studenten die een oprechte interesse in de informatica en elektronica in de gelegenheid om te slagen te geven. Om het succes van onze studenten, de docenten en medewerkers van Missouri Tech gegarandeerd moet de volgende vijf A's:

Academici (Kennis & kritisch denken) Aanwezigheid (Verantwoordelijkheid) Attitude (Engineering Attitude = Can Do) Voorkomen (Presence & Confidence) Ambitie (drive om te slagen)

Het toepassen van de principes van de 5-As, de studenten krijgen de mogelijkheid en het vertrouwen om te analyseren en oplossen van technische problemen zelf inzet van de docenten en medewerkers van Missouri Tech aan de Vijf A's wordt weerspiegeld in de kwaliteit van onze academische programma's en in het succes van onze afgestudeerden.

Onze Lidmaatschappen

Geaccrediteerd door de accrediterende Commissie van Career Scholen en Universiteiten Certified te bedienen door de Missouri Coordinating Board van Hoger Onderwijs Goedgekeurd door de Missouri Department of Veterans Onderwijs en de Missouri Divisie van Vocational Rehabilitation Goedgekeurd voor de Workforce Investment Act Missouri Tech is een Militaire Vriendelijke School Lid van

Saint Charles, Missouri, Kamer van Koophandel Vereniging van Veteranen Onderwijs certificerende ambtenaren Missouri Vereniging van Particuliere Career Hogescholen en scholen Association of Information Technology Professionals Institute of Electrical and Electronics Engineers De Instrumentation, Systems en Automation Society Computer Security Institute Career College Vereniging American Council on Education Missouri Beroeps Vereniging Missouri Vereniging van Studiefinanciering Professionals St. Louis Regionale Bibliotheek Netwerk Microsoft IT Academy Program Lid

† Missouri Tech is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie van Career Scholen en Universiteiten (ACCSC).

Locaties

  • Saint Charles

    Missouri Tech, 1690 Country Club Plaza Dr, MO 63303, Saint Charles

    Opleidingen

      Vragen