Keystone logo
Mississippi University for Women Master of Science in Speech-Language Pathology
Mississippi University for Women

Master of Science in Speech-Language Pathology

Columbus, Verenigde Staten

0 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het afstudeerprogramma Speech-Language Pathology / Audiology stelt studenten in staat professionele kennis en klinische vaardigheden te ontwikkelen.

Traditionele en niet-traditionele studenten zullen professioneel en competent leiderschap, kritisch denken en probleemoplossend vermogen demonstreren in verschillende klinische omgevingen. Het afstudeerprogramma biedt een Master of Science-graad in spraak-taalpathologie.

De Council on Academic Accreditation erkent het masteropleiding (MS) onderwijsprogramma in logopedie aan de Mississippi University for Women in Audiology and Speech-Language Pathology (CAA) van de American Speech-Language-Hearing Association.

Een afgestudeerde van het programma voldoet aan de academische vereisten voor het ASHA Certificate of Clinical Competence (CCC-SLP), licentiestatus van het Mississippi Department of Health en docentlicentie van het Mississippi Department of Education.

Het Speech-Language Pathology Graduate Program stelt alles in het werk om studenten in te schrijven en voor te bereiden om competente logopedisten te worden. Het programma vereist een grondige academische opleiding en een intensieve klinische voorbereiding. Om de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor het beoefenen van logopedie, moeten individuen kennis, vaardigheden en attributen hebben op vijf gebieden om de essentiële functies van afgestudeerd onderwijs te vervullen. Deze vijf gebieden zijn communicatie, motoriek, intellectueel-cognitief, sensorisch-observatief en gedrags-sociaal. Deze kennisgebieden, vaardigheden en attributen stellen een student in staat om de essentiële functies van opleidingsprogramma's voor afgestudeerden te vervullen en te voldoen aan de vereisten van afgestudeerden en beroepen, zoals gemeten aan de hand van staatslicenties en nationale certificering. Veel van deze vaardigheden kunnen tijdens het afstudeerprogramma worden geleerd en ontwikkeld door middel van cursussen en klinische ervaring.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Online Master of Science in communicatieve wetenschappen en stoornissen
    • New York, Verenigde Staten
  • Master of Science in spraak-taalpathologie
    • Greenville, Verenigde Staten
  • MA in spraak-taalpathologie
    • Washington, Verenigde Staten