Keystone logo
Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Invoering

Mississippi University for Women ( MUW ) biedt kwalitatief hoogstaand niet-gegradueerd en afgestudeerd onderwijs voor vrouwen en mannen in verschillende vrije kunsten en professionele programma's met behoud van haar historische toewijding aan academische en leiderschapsontwikkeling voor vrouwen. Mississippi University for Women benadrukt een gepersonaliseerde leeromgeving in al haar educatieve programma's die worden aangeboden via het College of Arts, Sciences, and Education, College of Business and Professional Studies en College of Nursing and Health Sciences. Mississippi University for Women levert geselecteerde programma's en cursussen via afstandsonderwijs om educatieve mogelijkheden te bieden in heel Mississippi en de Verenigde Staten, terwijl wordt voldaan aan de unieke behoeften op het gebied van onderwijs en openbare dienstverlening in het noordoosten van Mississippi en aangrenzende provincies in het noordwesten van Alabama. Mississippi University for Women ondersteunt onderzoek, studiebeurzen en creativiteit om de ontwikkeling van faculteiten en het leren van studenten te verbeteren en de kennis in haar disciplines te vergroten.

Tegenwoordig bieden we mannen en vrouwen een onderscheidende opleiding met klasgroottes die zijn ontworpen om onderwijs persoonlijk te maken - bijna 60% van onze klassen heeft minder dan 20 studenten; professoren die toegewijd zijn aan mentorstudenten, een curriculum dat intellect uitrekt en leiderschap inboezemt, en een gemeenschap die even energiek als gastvrij is.

Onze drie hogescholen hebben meer dan 50 uitstekende majors en concentraties. Buiten de lessen maken meer dan 75 campusorganisaties het leven op de campus dynamisch, interessant en leuk.

Locaties

  • Columbus

    College Street,1100, 39701, Columbus

    Vragen