Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Invoering

Welkom op de website van het College of Forest Resources. Ik ben zo blij dat je van deze gelegenheid gebruik hebt gemaakt om rond te kijken en de opwindende programma's op het gebied van onderwijs, onderzoek en dienstverlening te ontdekken die worden aangeboden in het College of Forest Resources.

Als dit uw eerste bezoek is, laat me u dan kennis maken met het College of Forest Resources. Sinds 1954 hebben we meer dan 4.200 studenten bosbouw, bosproducten, dieren in het wild, visserij en aquacultuur afgestudeerd. Deze studenten - onze alumni - bekleden nu leidinggevende posities van nationale en federale agentschappen, CEO's van bosbouwproductenbedrijven, privéconsultants en ondernemers. Het College of Forest Resources is het enige nationaal geaccrediteerde onderwijsprogramma in de staat voor het opleiden en ontwikkelen van toekomstige leiders in natuurlijke hulpbronnen.

Het College zet zich in om de professionele en intellectuele ontwikkeling van onze studenten te bevorderen. We zijn echt een academische gemeenschap die zich inzet voor het behoud en gebruik van bossen en andere natuurlijke hulpbronnen door middel van geïntegreerde programma's.

Het College of Forest Resources omvat de departementen bosbouw; dieren in het wild, visserij en aquacultuur; en duurzame bioproducten. We bieden vier majors met veertien opties en honderden carrières. De onderzoekstak van het College is het Forest and Wildlife Research Centre en we werken nauw samen met het Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station. De outreach-tak van het College is de MSU Extension Service.

Veel van onze programma's zijn geaccrediteerd door de juiste instanties en we bieden tal van beurzen en deeltijdbanen voor gekwalificeerde studenten.

De missie van het College is het bevorderen, ondersteunen en mogelijk maken van het beheer, de instandhouding en het gebruik van bos en andere natuurlijke hulpbronnen ten behoeve van de belanghebbenden van Mississippi, de natie en de wereld. Neem even de tijd om de volledige visie voor het College te bekijken.

Ik hoop dat u van uw bezoek geniet. We hebben veel opwindende programma's, een toegewijde faculteit, ultramoderne faciliteiten en nog veel meer. Als ik u van dienst kan zijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wes Burger

Interim-decaan

Locaties

  • Mississippi State

    75 B. S. Hood Road, 39762, Mississippi State

    Opleidingen

    Vragen