Keystone logo
Minnesota State University Mankato College of Arts and Humanities

Minnesota State University Mankato College of Arts and Humanities

Minnesota State University Mankato College of Arts and Humanities

Invoering

Het College of Arts & Humanities is de thuisbasis van kunst, communicatiewetenschappen, Engels, geesteswetenschappen, massamedia, muziek, interdisciplinaire studies, filosofie, theater en dans en wereldtalen en culturen.

Wanneer werkgevers wordt gevraagd om hun ideale sollicitant te beschrijven, blijkt uit recente onderzoeken en studies dat ze steevast afgestudeerden in de vrije kunsten beschrijven. Werkgevers waarderen afgestudeerden die flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan de constante verandering die inherent is aan de 21e-eeuwse werkplek. Ze waarderen afgestudeerden die ethisch gedrag begrijpen en die creativiteit en kritisch denken kunnen gebruiken om problemen op te lossen. Ze waarderen afgestudeerden die uitstekende communicatoren zijn.

De getalenteerde faculteit van het College of Arts & Humanities biedt dat soort basiskennis aan elke afgestudeerde van de universiteit via algemene onderwijscursussen. Belangrijk is dat het college ook de thuisbasis is van meer dan 70 niet-gegradueerde en afgestudeerde diploma's en certificaatprogramma's. Elk jaar behalen honderden studenten diploma's van onze programma's en gaan ze naar de werkplek in een breed scala aan carrières.

Locaties

  • Mankato

    Mankato, Verenigde Staten

    Vragen