Keystone logo
Ming Chuan University

Ming Chuan University

Ming Chuan University

Invoering

Als de beste internationale universiteit van Taiwan verwelkomt MCU studenten van over de hele wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het volgen van een diploma in communicatie, ontwerp, management, technologie, talen, recht of toerisme, MCU biedt een unieke educatieve ervaring van wereldklasse. Hier geloven we in het bouwen van creatieve en innovatieve wereldburgers die klaar zijn om wereldleiders van morgen te worden.

81770_MCUCampus.jpg

MCU Mission

Handhaving van de missie van "Eén sleutelconcept op drie manieren uitgedrukt", Ming Chuan University trots op een educatieve omgeving te bieden die alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding bijwoont. Als een uitgebreide instelling voor hoger onderwijs streeft de Ming Chuan University naar uitmuntendheid in onderwijs en leren door middel van op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs om lerenden voor te bereiden op professionaliteit, teamgeest en een brede wereldvisie op internationalisering.

Op theorie en toepassing gericht onderwijs

Ons onderwijsbeginsel dringt aan op op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs, dat professionele cursussen, hulpprogramma's (vier jaar cursussen Engels en drie jaar cursussen informatietechnologie) en algemeen onderwijs coördineert om ervoor te zorgen dat al onze afgestudeerden profiteren van op theorie gebaseerde, toepassingsgericht onderwijs. We implementeren holistisch onderwijs om de karakters van studenten te voeden door middel van seminars, afstudeerscripties, afstudeerprojectontwerp, strikte discipline en ijverig lesgeven. Onze afgestudeerden concurreren goed met hun leeftijdsgenoten, zowel voor onderwijs als voor werk.

Uitstekend competitievermogen

Ming Chuan University heeft 11 scholen: management, communicatie, rechten, design, toegepaste taal, informatietechnologie, toerisme, sociale wetenschappen, gezondheidstechnologie, Finacial-technologie en International College. In overeenstemming met de snelle ontwikkelingen van globalisering en kenniseconomie huren onze scholen niet alleen faculteitsleden met doctoraten, maar oriënteren zij ook hun onderwijs en onderzoek met de interdisciplinaire integratie, voortdurende ontwikkeling, concurrentiekracht en maatschappelijke vraag van de universiteit. Om dit doel te bereiken, moet elke graduate school en afdeling hun eigen professionele functies en concurrentievoordeel bevorderen, de kwaliteit van het onderwijs, onderzoek en service bevorderen en de competentie van studenten verbeteren door facultaire lidevaluatie en reguliere lesevaluatiescores.

Complete e-learningomgeving

In dit informatietijdperk van de 21ste eeuw moeten studenten het vermogen om te zoeken naar, analyseren, verwerken en integreren van informatie koesteren. Door de toepassingen van netwerktechnologie in de leeromgeving, is de relevante technologie volwassen. Het resultaat van het lesgeven via het wereldwijde informatienetwerk is uitstekend en zal een belangrijke ontwikkeling voor de universiteit zijn.

Om meerledig lesgeven en leren aan te moedigen, heeft onze universiteit een complete e-learningomgeving opgezet. Door de uitbreiding naar Network University kunnen studenten studeren zonder de grenzen van ruimte en tijd. Studenten kunnen het lesmateriaal online herhalen om hun leerresultaten te bevorderen. Netwerkonderwijs stelt studenten in staat te leren zonder dat tijd- en ruimtegebonden interactie tussen de faculteitsleden en studenten nodig is, wat een enorme uitdaging is in de traditionele lesmodus.

Ter ondersteuning van netwerken en hightechonderwijs hebben we alle klaslokalen op beide campussen ingericht als e-klaslokalen. We zullen doorgaan met het ontwikkelen van meer online cursussen voor studenten om de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, service en de concurrentiepositie van studenten te bevorderen.

Educatieve filosofieën

Ming Chuan University werd opgericht op grondige filosofieën van oprichter Pao, waaronder:

 1. Bijwonen van alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding

 1. Strenge discipline en ijverig onderwijzen

 1. Aanmoedigen van een grote inspanning in het lesgeven

 1. Bijpassende instructie in theorie met ervaring in de toepassing

 1. Het beklemtoont zowel de geesteswetenschappen als technologie

De universiteit streeft naar de realisatie van praktisch onderwijs, en moedigt studenten aan om praktijk en theorie op te nemen, zodat ze onmiddellijk na het afstuderen toegang krijgen tot het personeel. In het licht van de toenemende globalisering en wereldwijde Chinese koorts, streeft de universiteit ernaar studenten voor te bereiden op wereldwijde concurrentie door de integratie van onderwijstheorieën in deze Chinese instelling en partner overzeese universiteiten. Naast het leren van succesvolle onderwijservaring, probeert Ming Chuan zijn studenten beter te koesteren onder de onderwijsfilosofie: de lokalisatie van wereldwijde kennis en de inplanting van lokale kennis in de wereld.

Om het uiteindelijke doel te bereiken om uit te groeien tot een uitstekende internationale universiteit, zal de universiteit alles in het werk stellen om zijn kwaliteitsonderwijs voort te zetten en zich te verbinden tot internationale uitmuntendheid op het gebied van onderwijs en onderzoek.

81688_AmericanCampus.jpg

Educatieve doelen

internationalisering

Creëren van een internationale leeromgeving om de wereldbeelden van docenten en studenten uit te breiden; promotie van internationale certificeringen; op de hoogte blijven van het onderwijs over de hele wereld.

De International Education and Exchange Division en International College hebben het voortouw genomen in de goede richting van het internationaliseringsdoel. Met het grootste aantal buitenlandse studenten van universiteiten in Taiwan, toont de universiteit voldoende inspanningen om de internationalisering van het hoger onderwijs te bevorderen en een Engelse leeromgeving op te bouwen.

Professionaliteit

Nadruk op de samenwerking tussen de industrie en de academische wereld om de theoretische kennis en praktische competentie te versterken; focus op professionele ervaring samen met academische inspanningen om veelzijdige educatie en levenslang leren te bieden.

Als antwoord op de groeiende behoefte aan academische vooruitgang heeft de universiteit grote verbeteringen aangebracht in het faciliteren van het delen van bronnen en het talentbeheersysteem. Recente prestaties omvatten e-klasdiensten en e-portfoliosysteem voor studenten en docenten.

Uitmuntendheid

Bepaalde toepassing van strikte principes voor onderwijsbegeleiding om leerlingen te voeden met een gevoel van verantwoordelijkheid en teamgeest; streven naar uitmuntendheid in onderwijs, leren, onderzoek en service.

Ming Chuan University heeft veel lof ontvangen voor zijn kwaliteitsonderwijs. In 2009 verdiende de universiteit de hoogste rang bij Noord-Taiwanese hogescholen en universiteiten in de departementale accreditaties die werden uitgevoerd door de raad voor evaluatie en evaluatie van het hoger onderwijs van Taiwan (HEEACT). Daarnaast heeft de universiteit in opeenvolgende jaren de MOE-subsidie ​​'Streven naar Teaching Excellence' gekregen.

81771_TaoyuanCampus.jpg

Locaties

 • Saginaw

  Gilbertson Hall, Saginaw Valley State University, 7400 Bay Road, Saginaw, MI 48710, Saginaw

 • Taipei

  250 Zhong Shan N. Rd., Sec. 5, 111, Taipei

  • Taoyuan

   5 De Ming Rd., Gui Shan District, 333, Taoyuan

   • Taipei

    3F-8F, No.130, Jihe Rd., 111, Taipei

    • Jinsha Township

     105 De Ming Rd, 890, Jinsha Township

     Vragen