Keystone logo
© Carrianna Field
MindMetriks

MindMetriks

MindMetriks

Invoering

MindMetriks - Leiders in neuromarketing in Latijns-Amerika

Neuromarketing Services, Strategisch advies, Neuro Recruitment, NeuroShopper, Verkoop en verhuur van Eye Trackers, GSR, EEG's en gezichtscodering.

 • Neuro Services Innovation Consulting, Marketing Management, Sales Management en Human Talent.
 • Wetenschappelijke evaluatie van merken, concepten, campagnes, producten, verpakkingen, sensorische marketing.
 • Laboratoria van neuromarketing, ergonomie, psychologie. Eye Trackers, EEG, gezichtscodering, galvanische respons.
 • Neuroscience Services voor de selectie- en ontwikkelingsprocessen van Human Talent.
 • We evalueren uw koper wetenschappelijk en de prestaties van uw product op verkooppunten.
 • Masters en cursussen van neuromarketing en neuro-verkoop, gespecialiseerd door industrieën.

geralt / Pixabay

internet, cyber, network

Wetenschappelijke en ethische ondersteuning

MindMetriks is lid van de Neuromarketing Science

De NMSBA is gevestigd in Nederland en is de belangrijkste vereniging in de wereld van neuromarketing.

MindMetriks in het enige bedrijf dat is geaccrediteerd door de NMSBA in Colombia.

Onze oprichter en huidige CEO, Luis Fernando Rico Navas , heeft artikelen over neuromarketing geschreven voor tijdschriften zoals INSighs Magazine , het enige NMSBA-magazine gewijd aan Consumer Neuroscience en Cambridge Marketing Review, een tijdschrift gespecialiseerd in marketing aan de Universiteit van Cambridge Verenigd Koninkrijk

Bewezen ervaring
MindMetriks in cijfers:

122381_Mindmetriks01.jpg

Gespecialiseerde professionals
Ons team:

MindMetriks is een van de pioniersbedrijven in neuromarketing in Colombia en Latijns-Amerika en een van de toonaangevende advies- en distributiebedrijven in neuro- en wetenschappelijke biotechnologie voor neurowetenschappelijke laboratoria van de belangrijkste universiteiten van Colombia, Mexico, Peru, Guatemala, Costa Rica, Onder meer Chili en Argentinië.

MindMetriks heeft een team van consultants in Colombia, Latijns-Amerika en Europa, gespecialiseerd in verschillende strategische disciplines die voorstellen ondersteunen en creëren met een hoge toegevoegde waarde op basis van de analyse van biometrische metingen aan gebruikers en consumenten.

Ons team van consultants heeft personeel met meer dan 20 jaar directe werkervaring op strategische posities in bedrijven zoals Procter

We hebben deelgenomen aan ontwikkelingsprocessen van innovatieplannen en nieuwe bedrijven in Europa voor bedrijven zoals Osram (leider in de verlichtingssector), Panasonic en Trend via unieke en gerichte workshops voor dit doel.

Ons team integreert disciplines zoals Neuro Science, Psychology, Bio Technology, MBA's, Masters in Strategic Business Design, Specialists in Strategic Marketing, Theory of Constrains (TOC), Design of Value Chains for innovation onder anderen.

Ten slotte hebben we de ervaring om internationale consultants en sprekers te zijn over onderwerpen zoals Strategie, Innovatie, Neuromarketing en Neuro Loyalty, evenals om deel te nemen aan de academie in specialisatieprogramma's en MBA's in Colombia.

Wereldwijde visie
Onze operatie in de wereld

MindMetriks is gebaseerd op het leveren van neuromarketingdiensten in Colombia voor heel Latijns-Amerika en in het Verenigd Koninkrijk voor heel Europa.

Dankzij de dynamiek van onze klanten en de markt hebben we bondgenoten in elk van de landen waar we actief zijn, waardoor we de lokale kennis verkrijgen van elk land dat we combineren met de meest geavanceerde Neuro Scientific Research-technieken wereldwijd. Ervaring in landen van de regio: Mexico, Guatemala, Costa Rica, Panama, Colombia, Nicaragua, Salvador, Ecuador, Peru, Chili en Argentinië

Onze methodologische sterkte stelt ons in staat om homologe studies te hebben voor onze regionale klanten.

Wat ons beweegt
Overtuigingen en waarden in MindMetriks :

Bij MindMetriks geloven en waarderen we:

  1. De integratie en ervaring van de verschillende disciplines: we zijn ons bewust en waarderen de bijdragen die elke consultant levert via hun expertisegebied: antropologen, psychologen, wiskundigen, wetenschappers, enz.
  2. Respect voor onze klanten en deelnemers: ethiek met onze deelnemers en onze klanten zal altijd boven ons bedrijf staan.
  3. Solide processen en methoden: we ontwikkelen de beste neuro-wetenschappelijke methoden om ze te integreren met de bekende traditionele onderzoeksmethoden.
  4. Oplossingen in plaats van rapporten: meer dan een rapport vindt u altijd oplossingen om te verbeteren wat u evalueert. Wij begeleiden uw processen tot 6 maanden na evaluatie.
  5. De beste wetenschappelijke technologie: we zijn altijd op zoek naar de beste wetenschappelijke technologie om deze ten dienste van onze klanten te stellen.
  6. Samenwerking: We ontwikkelen samenwerkingsbanden met onze klanten, partners, concurrenten en verenigingen om het neurowetenschappelijke niveau van Neuro Marketing in Colombia en de wereld te verbeteren.

Locaties

 • Madrid

  Madrid, Spain, , Madrid

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen