Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Invoering

Milwaukee School of Engineering is een particuliere universiteit zonder winstoogmerk die bachelor- en masteropleidingen aanbiedt in engineering, bedrijfskunde, wiskunde en verpleegkunde. Bij MSOE vind je een zorgzame gemeenschap van studenten en docenten. Samen zetten we ons in voor het bevorderen van een hogere standaard van academische programmering en onderzoek, en persoonlijke service, instructie en begeleiding.

Bij MSOE vind je dromers, denkers, makers en doeners. Het is de universiteit bij uitstek voor diegenen die op zoek zijn naar een gemeenschap van experimentele studenten die gedreven zijn om de complexe uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen. MSOE-faculteit zijn studentgerichte experts die praktijkervaring in de klas brengen. Deze benadering van leren maakt onze studenten nu klaar en voorbereid op de toekomst. Door partnerschappen met leiders uit het bedrijfsleven en de industrie kunnen studenten samen met professionele mentoren leren. We dagen onze studenten uit om verder te gaan dan mogelijk is.

Als hoog aangeschreven technische universiteit in de VS richt MSOE zich op laboratoriumervaring en carrièrepraktijken. MSOE daagt studenten uit om buiten de gebaande paden te denken en een hands-on benadering toe te passen bij het oplossen van problemen.

MSOE-studenten zijn hardwerkend, creatief en willen graag meer weten. Onze hechte gemeenschap van slechts 3.000 studenten biedt de mogelijkheid om hand in hand te werken met klasgenoten en professoren en stelt studenten in staat praktische kennis naar de klas te brengen. Over het algemeen is MSOE de universiteit bij uitstek voor studenten die hun passies willen nastreven en de norm willen uitdagen. MSOE zal de norm bepalen om leiders voor te bereiden op het oplossen van de diverse technische uitdagingen van de 21e eeuw.

Waarom kiezen voor MSOE?

Dit is niet zomaar een Amerikaanse universiteit. Het is waar het blijvende verlangen om meer te leren in ons DNA zit. Waar studenten en professoren samenwerken om impact te creëren tot ver buiten de stad Milwaukee en de oevers van Lake Michigan. En waar studenten klaar worden om complexe problemen op te lossen door hun passie, vasthoudendheid en veerkracht.

Persoonlijke aandacht van deskundige professoren

Verwacht geen gigantische collegezalen of onderwijsassistenten (die hebben we ook niet). In plaats daarvan geven ervaren professoren - met gemiddeld zeven jaar ervaring in de sector - les in elke klas en elk lab. Met een gemiddelde klas van slechts 20 studenten en een labomvang van 11 studenten, krijg je veel persoonlijke aandacht.

Meer voor uw geld

Internationale studenten komen vaak in aanmerking voor beurzen van MSOE. Maar de kosten zijn slechts een deel van de vergelijking. MSOE biedt ook een enorme waarde. Beschouw eens enkele van onze ranglijsten:

 • Best Value Colleges
 • Beste waar voor je geld
 • Beste hogescholen voor uw geld

Bovendien kunt u in onze kwartalen van 10 weken in meer klassen passen, wat betekent dat u in slechts vier jaar beter wordt opgeleid.

Real-World ervaring

De meeste universiteiten hebben het over hands-on werk, maar weinigen kunnen tippen aan de honderden uren laboratoriumervaring die je als student aan MSOE krijgt. We hebben zelfs meer labs op onze campus dan klaslokalen - en ze zijn allemaal beschikbaar voor studenten.

Vierjarige afstudeerwaarborg

MSOE is een van de weinige universiteiten in de Verenigde Staten die garandeert dat je binnen vier jaar afstudeert als je begint en op schema blijft in je major, wat je tijd en geld bespaart.

Locatie, locatie, locatie

Nieuwkomers zijn vaak verrast door alles wat Milwaukee te bieden heeft. MSOE ligt in een van de meest opwindende en veiligste buurten van Milwaukee, op loopafstand van de stages, restaurants, coffeeshops, winkels, sport- en concertarena's, festivals en het prachtige Lake Michigan. Bovendien zijn we slechts 90 minuten met de trein verwijderd van Chicago.

Een plaats om in te passen

Ons kleinere formaat - net geen 3.000 studenten - zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. En met meer dan 100 studentenorganisaties (waaronder een internationale studentenvereniging) en sportverenigingen en intercollegiale sporten, heb je volop mogelijkheden om in contact te komen met gelijkgestemde nieuwe vrienden.

Missie, visie en waarden

Onze missie inspireert ons.

MSOE is de universiteit bij uitstek voor diegenen die op zoek zijn naar een inclusieve gemeenschap van ervaringsgerichte studenten die gedreven zijn om de complexe uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen.

Onze visie daagt ons uit.

MSOE zal de norm bepalen om leiders voor te bereiden op het oplossen van de diverse technische uitdagingen van de 21e eeuw.

Onze waarden verenigen ons.

Zes waarden vormen de kern van onze campuscultuur:

 • Samenwerking - We waarderen het om over grenzen heen samen te werken.
 • Excellentie - Wij waarderen het nastreven en bereiken van excellentie.
 • Inclusie - We waarderen authentieke betrokkenheid bij verschillende mensen, overtuigingen en ideeën.
 • Innovatie - We waarderen creativiteit en nieuwe ideeën voor levenslange service, ontdekking en groei.
 • Integriteit - We waarderen het om op een betrouwbare manier het juiste te doen.
 • Rentmeesterschap - We waarderen het verantwoord gebruik van onze middelen.

Hoe we lesgeven

Gigantische collegezalen werken misschien voor andere hogescholen, maar dat is niet de stijl van MSOE. Dit is wat u in plaats daarvan zult vinden.

Leren door te doen

Er is een reden waarom we meer labs hebben dan klaslokalen. We hebben altijd geloofd dat studenten het beste leren (en meer plezier hebben) door hun handen vuil te maken en de theorie in praktijk te brengen. MSOE-studenten brengen honderden uren door in onze industriestandaard labs, en die praktische, hands-on ervaring geeft je een duidelijke voorsprong op de werkplek.

Diepe banden tussen professoren en studenten

Je gemiddelde klas bestaat uit 20 studenten en je gemiddelde lab telt slechts 11 studenten. Die intieme leeromgeving stelt je professoren in staat je echt te leren kennen. Verwacht dat er meer dan een paar mentor worden en misschien levenslange connecties.

Onmiddellijke onderdompeling in je majoor

U hoeft niet te wachten om uw passie te ontdekken. Je duikt het eerstejaarsjaar van je major-specifieke klassen in, waardoor je een voorsprong hebt op stages en je carrière.

Sluit branche-integratie

MSOE is een vertrouwde partner voor toonaangevende bedrijven in Wisconsin, waaronder Harley-Davidson, Kohler, Snap-on en meer. We werken samen aan het nieuwste onderzoek en innovaties in de sector, en meer dan 260 topbedrijven komen onze studenten rekruteren voor stages en banen op de jaarlijkse Career Fair van MSOE.

Real-world leren

Bij MSOE dagen we onze studenten op de eerste dag uit met een high-touch academische ervaring die hoge waarde oplevert. Met de uitdaging komt groei. Studenten werken zij aan zij door problemen uit de echte wereld met docenten die bewezen leiders zijn in hun vakgebied. Afgestudeerden zijn klaar om complexe problemen op hun eerste werkdag op te lossen, omdat ze ze al hebben opgelost sinds hun eerste dag bij MSOE.

Honours Programme van University Scholars

Voor studenten die meer uitdaging willen, moedigt het honours-curriculum van MSOE onafhankelijk en samenwerkend leren aan door middel van projectwerk, professionele presentaties en interactie met regionale leiders.

MSOE's Campus

De campus van MSOE ligt in het centrum van Milwaukee, in een levendige en veilige stedelijke omgeving.

Onze 22 hectare grote campus bevindt zich in het hart van het centrum van Milwaukee in de veilige en levendige wijk East Town. Op een steenworp afstand van het prachtige Lake Michigan, het theaterdistrict, musea, sport- en muzieklocaties, parken en winkels, genieten MSOE-studenten van alle opwinding en kansen van de stad met een hecht gemeenschapsgevoel.

Op wandelafstand van de campus vind je:

 • 30 seizoensfestivals
 • 17 musea
 • 25 theaters
 • 100+ mijl aan paden om te wandelen, fietsen en fietsen

Vooruit denken? Milwaukee is een knooppunt voor leiders in de industrie, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven - dus stages en toekomstige carrièremogelijkheden zijn altijd binnen handbereik.

Statistieken

Resultatenpercentages voor afgestudeerden

Er zijn maar weinig universiteiten die ons slagingspercentage van 96% kunnen verslaan, om nog maar te zwijgen van het gemiddelde startsalaris van afgestudeerden van $ 65.428.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Milwaukee

   1025 North Broadway Milwaukee WI 53202-3109, , Milwaukee

  Vragen