Keystone logo
© Andrey Popov
Milpark Education

Milpark Education

Milpark Education

Invoering

Milpark Education (Pty) Ltd is geregistreerd als een South African Private Higher Education Institution bij het Department of Higher Education and Training onder de Higher Education Act, 1997. Milpark Education is dus een verlenende instelling en mag aan haar afgestudeerden de certificaten, diploma's en graden waarvoor het is geaccrediteerd door de Higher Education Quality Committee (HEQC) van de Council on Higher Education (CHE).

Wij geloven in het bieden van een Pathway en kwaliteit aan studenten van hoger certificaat tot doctoraatsniveau. We bieden momenteel 21 geaccrediteerde hogeronderwijsprogramma's aan via vier scholen, namelijk; The Business School, The School of Commerce, The School of Financial Planning and Insurance, en The School of Investment and Banking.

Op al deze scholen bieden we een Pathway van hoger certificaat tot doctoraat, inclusief korte cursussen voor executive education, branchespecifieke cursussen voor permanente professionele ontwikkeling en samengestelde leer- en ontwikkelingsprogramma's op maat van bedrijven.

De Milpark Business School is momenteel de thuisbasis van de enige internationaal (AMBA) geaccrediteerde MBA in Afrika voor online afstandsonderwijs.

In 2019 verwierf Milpark het bedrijf CA Connect, de enige online onderwijsaanbieder die een Postgraduate Diploma in Accounting aanbiedt.

Onze programma's worden aangeboden via online of afstandsonderwijs. We bieden flexibiliteit op basis van de mate van betrokkenheid die studenten bij ons willen hebben, zodat ze hun studie kunnen balanceren met de andere dagelijkse eisen die het leven en fulltime werken met zich meebrengen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Cape Town

  Main Road,368, 7925, Cape Town

 • Johannesburg

  Johannesburg, Zuid-Afrika

  • Durban

   Durban, Zuid-Afrika

   Vragen