Keystone logo
Middlesex University Dubai MSc digitale marketing en analyse
Middlesex University Dubai

MSc digitale marketing en analyse

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jan 2025

AED 80.700 *

Op de campus

* totale vergoeding

Invoering

De MSc Digital Marketing-graad wordt gegeven binnen de afdeling Marketing, Branding en Toerisme van Middlesex University in de Business School. Dit is een opwindend programma dat studenten de kans geeft om de theorie en hulpmiddelen van digitale marketing te verkennen binnen een gevestigde en intellectueel rigoureuze context en kader. Het biedt een breed scala aan kennis, competenties en vaardigheden die nodig zijn om professionele digitale marketeers te worden. Als antwoord op de behoefte aan professionals op het gebied van digitale marketing in de hedendaagse wereld, combineert het MSc-programma conceptueel en theoretisch denken met de mogelijkheid om praktisch inzicht en toepassing te ontwikkelen.

Deze cursus biedt een uitgebreide kijk op digitale marketing met een sterke nadruk op de toepassing van theorie in de praktijk, op vakgebieden als e-marketing, sociale media, analyse, consumentenpsychologie en digitale reclame. Het is ontworpen voor afgestudeerden die hebben gestudeerd op gebieden als marketing, media, management en sociale wetenschappen, maar ook voor professionals die werkzaam zijn in marketing in de publieke, private en vrijwilligerssector die op zoek zijn naar specialistische kennis en loopbaanontwikkeling.

Door een goed begrip van digitale marketingstrategieën, dynamieken en platforms te verankeren, neemt u de kennis en vaardigheden die tijdens de cursus zijn ontwikkeld en past u deze toe op een verscheidenheid aan praktijkgerichte activiteiten, waaronder het gebruik van real-life casestudy's, en een residentiële week met professionals uit de industrie. Er is ook de mogelijkheid om een stage van 6 maanden in de industrie op te nemen in uw leerproces, waardoor de mogelijkheid wordt vergroot om theorie en praktijk te integreren

Waarom MSc Digital Marketing studeren?

De MSc Digital Marketing heeft tot doel studenten voor te bereiden op een succesvolle baan door de ontwikkeling van een reeks vaardigheden aan te moedigen waarmee ze effectief kunnen werken, zowel in samenwerking als individueel. Het is ontworpen om het inzicht van studenten in digitale marketing en de integratie ervan in de algemene marketingstrategie van een organisatie te ontwikkelen.

De MSc Digital Marketing helpt studenten met geen of beperkte kennis van digitale marketing om een geavanceerd niveau van begrip en kritische reflectie te ontwikkelen van de belangrijkste theorieën, kaders en hulpmiddelen op het gebied van marketing en digitale marketing in een breed scala van industriële sectoren. Studenten leren deze kennis toe te passen op complexe strategische vraagstukken op basis van toonaangevend onderzoek en praktijk in het veld.

Na succesvolle afronding van dit programma, zullen afgestudeerden in staat zijn om bepaalde situaties kritisch te evalueren, problemen op te lossen, helder en analytisch te schrijven, samen en onafhankelijk te werken en te communiceren. Ze zullen in staat zijn om informatie uit een breed scala aan bronnen op te halen en samen te voegen om goed geïnformeerde en gerechtvaardigde oplossingen te ontwikkelen voor uitdagingen op het gebied van marketing en digitale marketing.

Het bereiken van deze doelen zal onze afgestudeerden van MSc Digital Marketing de kennis en vaardigheden bieden die nodig zijn om een carrière in digitale marketing op te bouwen. Of onze afgestudeerden nu willen werken als Digital Marketing Managers of Digital Campaign Managers of Social Media Analysts of Digital Entrepreneurs, het programma stelt hen in staat om zowel algemene als gespecialiseerde kennis op te doen die nodig is om hun gekozen loopbaan op te bouwen. De keuze van het proefschrift biedt studenten de mogelijkheid om specialistische vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen op een gebied waarin ze bijzonder geïnteresseerd zijn. Voor die studenten die van plan zijn hun opleiding voort te zetten, zal de MSc Digital Marketing hen voorzien van het scala aan vaardigheden die nodig zijn voor een studie op doctoraal niveau.

Chartered Instituut voor Marketing

Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM), de toonaangevende beroepsorganisatie voor marketeers wereldwijd. Middlesex University heeft de krachten gebundeld met CIM om onze studenten de kans te geven om professionele CIM-kwalificaties te behalen door gebruik te maken van vrijstellingen die worden geboden via het Graduate Gateway-programma. CIM-kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers en komen overeen met onze eigen diploma's, zodat we onze studenten de beste kansen bieden voor een succesvolle marketingcarrière.

Middlesex University Dubai is ook een van de weinige CIM-geaccrediteerde studiecentra in Dubai, die studenten de mogelijkheid biedt om de resterende CIM-modules te voltooien die nodig zijn om hun CIM-kwalificatie te behalen.

Chartered Management Instituut (CMI)

Uw programma is dubbel geaccrediteerd door het Chartered Management Institute, de enige professionele instantie die de Chartered Manager-status kan toekennen - de ultieme managementonderscheiding. Toegewijd aan het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en leiderschap, zullen alle studenten tijdens hun studie CMI Affiliate-lidmaatschap hebben, waardoor ze toegang hebben tot een reeks voordelen. Na afronding van je diploma loop je ook weg met een CMI Level 7 Professional Qualification in Strategic Management and Leadership Practice.

Virtuele Open Dagen

Neem deel aan onze virtuele open dagen, waar je met faculteit en personeel kunt spreken om meer te weten te komen over ons brede aanbod aan programma's, toelatingseisen, beurzen, studiewijzen, en een idee te krijgen van hoe het is om te studeren aan een wereldklasse Britse universiteit in Dubai.

161146_VOD.jpg

Registreer hier

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen