Keystone logo
© Ajman University
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Invoering

MDX Dubai is de eerste overzeese campus van de gerenommeerde Middlesex University, gevestigd in Londen (VK). De campus werd geopend in 2005 en heeft ruim 5.000 studenten van meer dan 120 nationaliteiten. MDX Dubai, een Britse universiteit van wereldklasse met een 5-sterrenbeoordeling van de Dubai Knowledge and Human Development Authority, is een van de toonaangevende instellingen die kwalitatief hoogstaand Brits onderwijs aanbieden in de VAE.


De universiteit heeft een opwindende, diverse en multiculturele campus en is er trots op een studentenervaring te bieden die anders is. De universiteit biedt meer dan 70 basis-, niet-gegradueerde en postdoctorale programma's, waaronder: boekhouding en financiën, bedrijfsmanagement, marketing, computertechniek, IT, datawetenschap, robotica, onderwijs, psychologie, rechten, digitale media, film, creatief schrijven en journalistiek, mode Ontwerp, grafisch ontwerp en nog veel meer.

Middlesex University is een wereldwijde universiteit die zich inzet om te voldoen aan de behoeften en ambities van een cultureel en internationaal diverse groep studenten, door uitdagende academische programma's aan te bieden die worden ondersteund door innovatief onderzoek, beurzen en professionele praktijken. Middlesex University Dubai bereidt haar studenten voor op professionele, bekwame individuen die zijn toegesneden op de moderne wereld, toegewijd zijn aan levenslang leren en in staat zijn om bij te dragen aan de gemeenschappen waarin ze leven en werken.

Waarom MDX Dubai?

 • Wereldwijd erkende en door de industrie geaccrediteerde Britse kwaliteitsgraad.
 • Breed scala aan beurzen en beurzen voor niet-gegradueerde, postdoctorale, internationale en professionele studenten
 • Onderzoeksgestuurd, Brits onderwijs van wereldklasse, gegeven in ultramoderne faciliteiten
 • Meld u aan met uw voorspelde cijfers om een voorwaardelijke aanbiedingsbrief voor januari 2024 te ontvangen
 • Bloeiende studentengemeenschap met een drukke agenda vol sport- en cultuurclubs
 • Toegewijde carrièreservice voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het vinden van werk en stageplaatsen
 • Luxe, betaalbare accommodatie dicht bij de campus, met gratis pendelbusdienst
 • Mogelijkheid om credits naar het buitenland over te dragen in je tweede jaar undergraduate study

Ga voor meer informatie naar www.mdx.ac.ae


Naast het hebben van alle voordelen die verbonden zijn aan het zijn van een Britse universiteit, kunnen Dubai campusstudenten profiteren van alle kansen die een snel ontwikkelende moderne stad in het hart van het Midden-Oosten biedt, terwijl ze de verschillende nationaliteiten en culturen van de bevolking ervaren. van Dubai. De campus bevindt zich in het Dubai Knowledge Park en beslaat ruime klaslokalen en studieruimtes in vier gebouwen. Dubai Knowledge Park zelf is in 2003 opgezet voor internationale instellingen die leren bevorderen. Middlesex University Dubai studenten hebben daarom de mogelijkheid om deel te nemen aan een veel bredere studentengemeenschap.

Informeer nuNaast het hebben van alle voordelen die verbonden zijn aan het zijn van een Britse universiteit, kunnen Dubai campusstudenten profiteren van alle kansen die een snel ontwikkelende moderne stad in het hart van het Midden-Oosten biedt, terwijl ze de verschillende nationaliteiten en culturen van de bevolking ervaren. van Dubai. De campus bevindt zich in het Dubai Knowledge Park en beslaat ruime klaslokalen en studieruimtes in vier gebouwen. Dubai Knowledge Park zelf is in 2003 opgezet voor internationale instellingen die leren bevorderen. Middlesex University Dubai studenten hebben daarom de mogelijkheid om deel te nemen aan een veel bredere studentengemeenschap.

accommodatie

We werken samen met The Myriad om onze studenten betaalbare, luxe studentenhuisvesting te bieden.

The Myriad is een gloednieuwe, ultramoderne woongemeenschap voor studenten in Dubai Academic City - op slechts 35 minuten van de universiteitscampus. Studenten die in The Myriad verblijven, kunnen zich onderdompelen in een bredere studentengemeenschap die individuen van verschillende instellingen aanmoedigt om te socializen en te netwerken.

Meer te weten komen

Internationale studiebeurzen

Ontdek of u in aanmerking komt

Middlesex University Dubai is van mening dat elke student de kans moet hebben om toegang te krijgen tot Brits onderwijs van wereldklasse dat hem klaarstoomt voor een toekomst vol succes. We hebben in september 2023 een breed scala aan beurzen en beurzen voor collegegeld gelanceerd om een kwaliteitsvol Brits diploma betaalbaar en toegankelijk te maken en ervoor te zorgen dat we in deze uitdagende tijden tegemoetkomen aan de persoonlijke omstandigheden van elke student. Onze internationale studiebeurzen zijn van toepassing op alle programma's en kunnen worden gecombineerd met een reeks andere beurzen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Als u wilt weten voor welke beurzen en beurzen u in aanmerking komt, neem dan contact op met uw landvertegenwoordiger die u kan helpen.

Land- en regiovertegenwoordigers

Indië:

Khushboo Baghel - [email protected]

VK en Europa:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Afrika:
Prins Asiedu - [email protected]
Genade Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Pakistan:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

GOS en Oost-Europa:
Karolina Amankulova - [email protected]

Latijns Amerika:
Daniela Santiago - [email protected]

Brazilië:
Sheliza Mamad - [email protected]

Verre Oosten:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Rest van de wereld:
Tristan Anderson - [email protected]


of stuur een e-mail naar [email protected]

Virtuele opendeurdagen

161146_VOD.jpg

Neem deel aan onze virtuele open dagen, waar u met docenten en personeel kunt praten om meer te weten te komen over ons brede scala aan programma's, toelatingseisen, beurzen, studiemodi en een idee te krijgen van hoe het is om te studeren aan een wereldklasse. Britse universiteit in Dubai.

Registreer hier

Wat MDX-studenten zeggen

“Ik heb BA Honours International Tourism Management gestudeerd aan Middlesex University Dubai . Het sollicitatieproces werd gemakkelijk gemaakt door de vriendelijke Admissions Department van de universiteit, die onmiddellijk op mijn sollicitatie reageerde en mij gedurende het hele proces coachte. Als Nigeriaanse student heb ik ervoor gekozen om in Dubai te studeren omdat het een stad is vol ongelooflijke kansen, en aan de universiteit heb ik de kans gehad om mensen uit veel verschillende landen te ontmoeten. Naast dat ik vrienden van over de hele wereld heb gemaakt, zijn mijn docenten altijd vriendelijk en ondersteunend geweest. Voordat ik aan het BA-programma begon, heb ik het International Foundation Program (IFP) aan Middlesex University Dubai gestudeerd, wat mij heeft voorbereid op een bachelorstudie.”

- Fatimah Sadiq Sani, BA Honours International Tourism Management (Klasse van 2020)

Lees meer succesverhalen van studenten

Sociale media

FB IG YT TWLIN TT

Locaties

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Vragen