Keystone logo
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Invoering

Het opbouwen van relaties, het oplossen van problemen en het voorzien in de behoeften van inwoners van Michigan en de mensen van de wereld zijn al meer dan 160 jaar de focus van het College of Agriculture and Natural Resources (CANR).

Als het eerste college bij MSU en het model voor het hele landsubsidiesysteem van de natie, nemen we onze landtoelage-missie serieus.

De CANR heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van onderzoek, studiebeurzen en outreach op het gebied van landbouw en natuurlijke hulpbronnen. Tegenwoordig maken de wortels van onze landsubsidie niet alleen deel uit van onze geschiedenis, die wortels vertegenwoordigen ook onze toekomst.

In 1855 werd de Agricultural College of the State of Michigan, nu bekend als MSU, opgericht om alle burgers, ongeacht de sociale klasse, praktisch onderwijs te bieden. Het was de eerste instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten die wetenschappelijke landbouw en opgeleide studenten onderwees om landbouwers, ingenieurs, opvoeders en wetenschappers te worden.

Op 2 juli 1862 ondertekende president Abraham Lincoln de Morrill Act, die de oprichting van landtoelagecolleges mogelijk maakte

Al meer dan 100 jaar heeft MSU Extension de economie van Michigan helpen groeien door inwoners van Michigan te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om hun werk beter te doen, gezonde en veilige gezinnen groot te brengen, hun gemeenschappen op te bouwen en onze kinderen in staat te stellen te dromen van een succesvolle toekomst.

MSU AgBioResearch omvat het werk van meer dan 300 wetenschappers in zeven hogescholen van MSU: landbouw en natuurlijke hulpbronnen, kunst en letteren, communicatiekunst en wetenschappen, techniek, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en diergeneeskunde. Deze onderzoekers helpen in laboratoria op de campus en in 13 afgelegen onderzoekscentra in de staat om de meest uitdagende problemen ter wereld op te lossen.

Locaties

 • Michigan

  Michigan, Verenigde Staten

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen