Keystone logo
Middle East University - Lebanon Master of Arts in Education
Middle East University - Lebanon

Master of Arts in Education

Jdeideh, Libanon

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

May 2024

USD 3.300 / per year

Op de campus

Invoering

De Master of Arts in Education is bedoeld voor leraren die hun vaardigheden in de klas willen verbeteren, curriculumbegeleiders willen worden of leiderschapsrollen op zich willen nemen in veel onderwijsomgevingen.

Er zijn twee concentraties in deze graad:

  • Curriculum en Instructie
  • Educatief leiderschap

Studenten verwerven praktische en academische vaardigheden op het gebied van analyse, communicatie, probleemoplossing, kritisch denken en teambuilding.

We willen docenten voorbereiden die competent zijn in hun vakgebied, medelevend in hun aanpak en toegewijd aan hun beroep en aan het nastreven van de waarheid, met als doel de evenwichtige ontwikkeling van de spirituele, mentale, fysieke en sociale dimensies van hun leven te bevorderen. leerlingen.

Het Departement Lerarenopleiding biedt bachelor- en masteropleidingen in het onderwijs aan die studenten kennis laten maken met de verschillende gebieden die specifiek verband houden met de kunst van het lesgeven en in het algemeen met de wetenschap van het onderwijs. Studenten zullen de nodige kennis ontvangen om de verschillende groepen leerlingen te begrijpen en professionele leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die geschikt zijn voor onderwijsinstellingen in de MENA-regio.

De missie van de afdeling is om docenten voor te bereiden die competent zijn in hun vakgebied, meelevend in hun aanpak, gevoelig zijn voor het maken van een verschil in de levens van hun leerlingen en toegewijd zijn aan hun beroep en aan het nastreven van de waarheid, met als doel het bevorderen van de evenwichtige ontwikkeling van de spirituele, mentale, fysieke en sociale dimensies van hun leerlingen.

De afdeling biedt de volgende opleidingen aan:

  • Bachelor of Arts in het basisonderwijs met onderwijsdiploma (BA + TD)
  • Onderwijsdiploma in het basisonderwijs (TD)
  • Onderwijsdiploma in het secundair onderwijs (TD)
  • Master of Arts in het onderwijs (MA)
  • Master of Arts in Teaching (MAT)

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen