Keystone logo
Metropolitan University Of Technology

Metropolitan University Of Technology

Metropolitan University Of Technology

Invoering

De Universidad Tecnológica Metropolitana is een instelling voor hoger onderwijs van de staat Chili, geaccrediteerd voor vier jaar op het gebied van institutioneel management, bacheloronderwijs en verbinding met het milieu.

De UTEM, opgericht in 1993, is lid van de Council of Rectors of Chilean Universities (CRUCH) en het Consortium of State Universities of Chile (CUECH), prestigieuze entiteiten die het publiek en traditionele hogeronderwijshuizen van ons land samenbrengen. Het is ook een actief lid van de Union of Universities of Latin America and the Caribbean (UDUAL), een internationale organisatie die de verbetering van haar geassocieerde instellingen wil bevorderen door de betrekkingen tussen Latijns-Amerikaanse universiteiten en deze met culturele instellingen en organisaties. Internationale

De universiteit biedt in totaal 28 niet-gegradueerde carrières met PSU-toegang op het gebied van kennis van administratie en economie, ontwerp en architectuur, bouw, wetenschappen en techniek.

Het heeft drie campussen in de Metropoolregio met meer dan 72 duizend vierkante meter constructie tussen klaslokalen, laboratoria, bibliotheken, casino's en ruimtes voor evenementen (SIES 2018). De totale inschrijving is meer dan 8 duizend vijfhonderd studenten. Opgemerkt moet worden dat meer dan 5.000 van de studie ten behoeve van een fooi (SIGE-UTEM 2019).

Locaties

  • Santiago

    Dieciocho,161, , Santiago

    Vragen